Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τους Κινγκς ο Σαμπόνις (pic)

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τους Κινγκς ο Σαμπόνις (pic)

Συμπαίκτης του Σάσα Βεζένκοφ θα παραμείνει ο Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τους Σακραμέντο Κινγκς για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Σακραμέντο Κινγκς καθώς όπως έκανε γνωστό ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ήρθαν σε συμφωνία με τον Ντομάντας Σαμπόνις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Έτσι ο Λιθουανός σέντερ θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με τον οργανισμό της Καλιφόρνια και θα γίνει πλουσιότερος συνολικά κατά 217 εκατομμύρια δολάρια, καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN θα προχωρήσει και σε προσαρμογή του τρέχοντος συμβολαίου του λαμβάνοντας πλέον 30 εκατ. δολάρια.

Με αυτήν τους την κίνηση οι Κινγκς θωρακίζουν τη ρακέτα τους και κρατούν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της περσινής τους επιτυχίας, όπου κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια.

Θυμίζουμε πως οι «βασιλιάδες» κατάφεραν να πείσουν τον Σάσα Βεζένκοφ να περάσει τον Ατλαντικό προσφέροντάς του περίπου 20 εκατομμύρια για 2+1 χρόνια, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους Χάρισον Μπαρνς, Άλεξ Λεν και Τρέι Λάιλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ