Κι άλλη αποχώρηση από τη Euroleague – Βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ ο Έξουμ (pic)

Κι άλλη αποχώρηση από τη Euroleague – Βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ ο Έξουμ (pic)

Ο Ντάντε Έξουμ αφήνει την Ευρώπη έπειτα από δύο σεζόν και επιστρέφει στο αγαπημένο του ΝΒΑ.

Η free agency του ΝΒΑ έχει φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων και στη Euroleague με τον μαγικό κόσμο να «κλέβει» δύο από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας, τον Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό και τον Βασίλιε Μίσιτς από την Αναντολού Έφες. Με την ίδια ώρα να φαίνεται πως υπάρχει πρόταση των Μπλέιζερς για τον Έντι Ταβάρες.

Ωστόσο οι Αμερικανοί δεν σταματούν εκεί και θα πάρουν ακόμα έναν παίκτη. Ο λόγος για τον Ντάντε Έξουμ ο οποίος σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι τα βρήκε με τους Ντάλας Μάβερικς και θα επιστρέψει στις ΗΠΑ έπειτα από 1,5 σεζόν στη Γηραιά Ήπειρο. Μισή με την Μπαρτσελόνα και μία με την Παρτίζαν.

O Έξουμ είχε περάσει τα πρώτα επτά χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ παίζοντας αρχικά για τους Γιούτα Τζαζ (2014-19), ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στους Κλίβελαντ Καβαλίες (2019-21) πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στη Βαρκελώνη τον Δεκέμβριο του 2021.

Θυμίζουμε πως ο Αυστραλός είχε προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη, όντας μάλιστα ένας από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για την περιφέρεια. Όμως ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα περίμενε το ΝΒΑ και μετά θα συζητούσε με τη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ