Τι λέει ο Γουεμπανιάμα για το περιστατικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (vid)

Τι λέει ο Γουεμπανιάμα για το περιστατικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (vid)

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα πήρε θέση μετά την καταγγελία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ότι άνθρωπος της ασφαλείας την χτύπησε την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να προσεγγίσει το No1 του Draft 2023.

Πρωταγωνιστής χωρίς δική του ευθύνη σε ένα άσχημο περιστατικό βρέθηκε ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα καθώς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άνθρωπο της ασφάλειας των Σπερς όταν προσπάθησε να προσεγγίσει το No1 του Draft του ΝΒΑ.

Ο Γάλλος πήρε θέση για το συμβάν τονίζοντας πως κάποιος τον τράβηξε από πίσω, αλλά εκείνος συνέχισε να προχωράει χωρίς να δει πως ήταν η γνωστή τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης: Aρντά Γκιουλέρ: Πόσο καλός είναι ο 18χρονος Τούρκος που «έκλεψε» από την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ;

Όσα είπε ο Γουεμπανιάμα:

«Είδα τα νέα σήμερα το πρωί. Ξύπνησα μετά από κάποια τηλεφωνήματα. Περπατούσα μαζί με την ασφάλεια των Σπερς και μπαίναμε σε ένα εστιατόριο. Υπήρχε ένας διάδρομος και κάποιοι φώναζαν το όνομά μου. Δεν είδα τι έγινε, γιατί περπατούσα μπροστά και μου είχαν πει να μην σταματήσω, αλλά κάποιος με άρπαξε από πίσω, δεν με ακούμπησε στον ώμο, με τράβηξε από πίσω. Ξέρω μόνο ότι η ασφάλεια την έσπρωξε. Δεν ξέρω με πόση δύναμη όμως, αλλά η ασφάλεια την απομάκρυνε.

Δεν σταμάτησα για να κοιτάξω. Συνέχισα να προχωράω και μπήκα μέσα για να απολαύσω το δείπνο μου. Για κάποιες ώρες δεν ήξερα ότι το άτομο που με τράβηξε ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όταν γύρισα στο ξενοδοχείο έμαθα ότι ήταν αυτή και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα. Αλλά δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της, γιατί συνέχισα να περπατάω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ