Στο ΝΒΑ και τους Σίξερς ο Πετρούσεφ

Στο ΝΒΑ και τους Σίξερς ο Πετρούσεφ

Ο προπονητής των Σίξερς Νικ Νερς αποκάλυψε πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και μετά το Summer League.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, Φίλιπ Πετρούσεφ, φαίνεται πως θα παραμείνει στο ρόστερ των Σίξερς και μετά το Summer League όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Φιλαδέλφεια, Νικ Νερς.

Ο 23χρονος Σέρβος είχε γίνει draft το 2021 από τους Σίξερς στο νούμερο 50, με την ομάδα από την Φιλαδέλφεια να διατηρεί τα δικαιώματα του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μίροτιτς: Τι είπε για το συμβόλαιο και την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου…

Ο Πετρούσεφ συμμετείχε στο Summer League με την φανέλα των Σίξερς, εκεί όπου είχε μια αρκετά καλή εικόνα, έχοντας 10,4 πόντους και 6.2 ριμπαόυντ ανά παιχνίδι.

Την αποκάλυψη για το μέλλον του στο ΝΒΑ έκανε ο προπονητής της ομάδας, Νικ Νερς, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο podcast του επίσης παίκτη των Σίξερς, Ταϊρίς Μάξεϊ. Ο πρωταθλητής με τους Ράπτορς το 2019 μίλησε πάνω στο θέμα του να έχουν ευκαιρίες οι νεότεροι αθλητές. Χαρακτηριστικά είπε.

«Δίνουμε στους νέους παίκτες αρκετά λεπτά. Ο Τζέιντεν (σ.σ. Σπρίνγκερ) και ο Λου (σ.σ. Κίνγκ), ο Φίλιπ (σ.σ. Πετρούσεφ) ο οποίος θα είναι στο ρόστερ αυτήν την χρονιά. Αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να δουλεύουμε και στην τακτική» είπε ο coach των Σίξερς.

Ο Πετρούσεφ έπαιξε για τον Ερυθρό Αστέρα στην πατρίδα του την περασμένη σεζόν, έχοντας 10.7 πόντους και 5.2 ριμπάουντ στο κομμάτι της Ευρωλίγκας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ