Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μίροτιτς: Τι είπε για το συμβόλαιο και την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου…

Αποκαλύψεις Λαπόρτα για Μίροτιτς: Τι είπε για το συμβόλαιο και την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου…

Ο Τζοάν Λαπόρτα ανέλυσε τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς.

Είναι το πιο «καυτό» όνομα των τελευταίων ημερών. Και δικαιολογημένα. Ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα και οι Euroleague ομάδες περιμένουν με το δάχτυλο στη… σκανδάλη.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπήκαν δυνατά στην κούρσα για την υπογραφή του, με τους Ισπανούς, ωστόσο, να τον στέλνουν χθες στην Αρμάνι και την αγκαλιά του Ετόρε Μεσίνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Παλομίνο που «ταιριάζει γάντι», η μάχη με τον… Ρανιέρι, ο ρόλος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο… ελεύθερος Μπάρτρα (vids)

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο, προχωρώντας σε αποκαλύψεις σχετικά με το συμβόλαιο του Μαυροβούνιου.

Ο Λαπόρτα χαρακτήρισε την κατάσταση περίπλοκη, ενώ όσον αφορά την επόμενη ομάδα του Μίροτιτς, έμπλεξε στη συζήτηση, τόσο το όνομα της Αρμάνι Μιλάνο, όσο και της Μονακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα:

«Ο Μίροτιτς δεν έχει φύγει ακόμη από την ομάδα. Η περίπτωσή του είναι πολύ σοβαρή και δεν έχει λυθεί ακόμη. Είναι ένα συμβόλαιο που έγινε παλαιότερα, εμείς το έχουμε… κληρονομήσει, αλλά δεν είναι βιώσιμο. Ο Νίκολα έχει δώσει πολλά, προσπαθούμε να κάνουμε τον μάνατζέρ του να καταλάβει ότι αν πάει στη Μονακό ή την Αρμάνι Μιλάνο, τότε θα κάνει μία καλή συμφωνία… Αλλά, είναι ένα κλειστό συμβόλαιο και η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Υπάρχουν αρκετές διαφωνίες. Το μπάτζετ του τμήματος μπάσκετ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα

Μου αρέσουν πολύ οι αποφάσεις του Ναβάρο και πιστεύω ότι έχουμε μπει ήδη σε μία νέα εποχή. Αυτή θα συνδυαστεί με τη μείωση του μπάτζετ, αλλά παράλληλα θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κοστίζει 28 με 30 εκατ. ευρώ».

Για το αν η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ, Γουίλι και Χουάντσο: «Γνωρίζω ότι αυτή την στιγμή είμαστε σε διαπραγματεύσεις και με τους δύο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουν και οι δύο. Φυσικά, μπορεί να έρθουν και οι δύο, αλλά είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις. Είναι δύο παίκτες επιπέδου ΝΒΑ και ένας είχε αναδειχθεί MVP στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα. Είναι παίκτες μεγάλης ποιότητας και είμαι ενθουσιασμένος όταν παίρνουμε τέτοιου επιπέδου αθλητές, αλλά το ίδιο ενθουσιασμένος είμαι όταν βγαίνουν παίκτες και από την ακαδημία μας».

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο: «Ήταν μία περίπτωση που εξετάστηκε. Προσωπικά δεν ήθελα να πάρω μέρος στις συζητήσεις, καθώς αυτές γίνονται από τους αρμόδιους. Άκουσα το όνομα του Ρίκι και ήμουν εκείνος που υπέγραψα το πρώτο του συμβόλαιο, για να κάνει στη συνέχεια μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ. Το όνομά του σχολιάστηκε, αλλά για να μην μου πουν κάτι παραπάνω, τότε πιθανότατα να σταμάτησαν οι όποιες συζητήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ