NBA Hall Of Fame: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των Πόποβιτς και Αϊβερσον

NBA Hall Of Fame: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές των Πόποβιτς και Αϊβερσον

Η Τάξη του 2023 του Hall Of Fame του NBA απέκτησε και επίσημα τους παρουσιαστές της, οι οποίοι θα οδηγήσουν τα εκλεκτά μέλη στην μπασκετική αιωνιότητα.

Η τάξη του 2023 για το Hall of fame του NBA έχει αρχίσει ήδη τις ετοιμασίες της. Τα μέλη που περιμένουν να ακούσουν τα ονόματα τους, τα οποία θα περάσουν στην μπασκετική αιωνιότητα είναι έτοιμα να φορέσουν τα κατάλληλα ρούχα, καθώς η λίγκα έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των παρουσιαστών και ανάμεσα στα ονόματα υπάρχουν κάποια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ο Άλεν Άιβερσον είναι αυτός που θα μιλήσει για τον Ντουέιν Γουέιντ, ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα έχει τη χαρά να δει τα μπασκετικά του παιδιά για άλλη μία φορά. Ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ο Τόνι Πάρκερ, ο Μανού Τζινόμπιλι και ο Τιμ Ντάνκαν θα μιλήσουν για τον προπονητή τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το σχέδιο του Μπαρτζώκα

Ο Τζινόμπιλι και ο Ντάνκαν θα κάνουν… υπερωρίες, αφού θα παρουσιάσουν και τον Τόνι Πάρκερ! Ο Τόνι Κούκοτς θα μιλήσει για τον Πάου Γκασόλ, ενώ για τον εκλιπόντα Τζίμι Βαλβάνο το ρόλο του ανθρώπου που θα τον παρουσιάσει θα έχει ο Τζον Καλιπάρι.

Τέλος, τον Ντιρκ Νοβίτσκι θα εισάγουν οι Τζέισον Κιντ και Στιβ Νας και την Μπέκι Χάμον, οι Σέριλ Σουπς και η Τερέζα Γουίδερσπουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ