«Οι περισσότεροι παίκτες στο ΝΒΑ με το κορμί του ΛεΜπρον είναι συνήθως ηλίθιοι»

«Οι περισσότεροι παίκτες στο ΝΒΑ με το κορμί του ΛεΜπρον είναι συνήθως ηλίθιοι»

Απίστευτη ατάκα του Ντρέιμοντ Γκριν που επέλεξε έναν μάλλον... επιθετικό τρόπο για να αποθεώσει τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Στα 20 χρόνια καριέρας του, ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέρα από τις ατομικές του επιδόσεις, τις διακρίσεις και τα 4 δαχτυλίδια πρωταθλητή, έχει αποδείξει πως μπορεί να προσαρμόζει τόσο το κορμί του όσο και τον τρόπο παιχνιδιού του στις αλλαγές που συμβαίνουν κατά καιρούς στον τρόπο που παίζεται το άθλημα στο ΝΒΑ.

Αυτή η αντίληψη, η οξύνοια και το μπασκετικό IQ, σε συνδυασμό με τις τρομερές τεχνικές εκγύμνασης και αποκατάστασης που έχει στη διάθεσή του, καθιστούν τον ΛεΜπρον ως υπόδειγμα διάρκειας αλλά και έναν από τους υποψήφιους… GOAT του ΝΒΑ, δίπλα σε ονόματα όπως ο Κόμπε και ο Τζόρνταν.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τον CEO της Βίρτους Μπολόνια για το μέλλον του Σενγκέλια

Στον σπάνιο συνδυασμό μυαλού και σωματικών προσόντων στάθηκε ένας από τους πιο σκληρούς αμυντικούς του ΝΒΑ, ο Ντρέιμοντ Γκριν, τον οποίο ξέρει πολύ καλά από τις κόντρες τους στους τελικούς των Καβαλίερς με τους Γουόριορς επί τέσσερα συναπτά έτη!

«Το IQ του ΛεΜπρον είναι απίστευτο. Το γεγονός ότι έχει αυτό το μέγεθος και είναι τόσο αθλητικός με αυτό το μπασκετικό IQ. Συνήθως οι παίκτες με τέτοιο μέγεθος και τέτοια αθλητικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς, είναι πολύ ηλίθιοι.

Γιατί είχαν αυτά τα προσόντα και κάπως βασίστηκαν σε αυτά. Ήταν πολύ αθλητικοί και σωματώδεις, όμως τελικά συναντούσαν κάποιους με τα ίδια προσόντα. Και το γεγονός ότι έχει αυτό το μέγεθος και ότι είναι αθλητικός και είναι στο top-5 των πιο έξυπνων παικτών, είναι ακραίο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ