Γκριν για Πολ: «Τον αντιπαθώ αλλά… ανυπομονώ να παίξω μαζί του!» (vid)

Γκριν για Πολ: «Τον αντιπαθώ αλλά… ανυπομονώ να παίξω μαζί του!» (vid)

Ντρέιμοντ Γκριν και Κρις Πολ, μετά από χρόνια «κοκορομαχιών» μεταξύ τους, θα είναι συμπαίκτες στους Γουόριορς με τον Γκριν να το παίρνει... ψύχραιμα.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι γνωστός για τον ευέξαπτο χαρακτήρα του εντός και εκτός παρκέ και για τον ρόλο του «κακού» που αρέσκεται να παίρνει στα ματς των Γουόριορς, ξεφεύγοντας ωστόσο με αντιαθλητικές συμπεριφορές ουκ ολίγες φορές στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Μια από τις… κλασικές κόντρες του Γκριν, που κρατάνε χρόνια, είναι με τον Κρις Πολ, με την ένταση όποτε οι ομάδες τους συναντιόντουσαν να είναι διάχυτη, ειδικά όταν μιλάμε για τα κρίσιμα και σκληρά ματς σε συνθήκες playoffs όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚόλουμ για Σλούκα: «Πρέπει να δείξει κατανόηση, δεν είναι ότι δεν τον σέβονται»

Πλέον όμως και μετά από διπλή ανταλλαγή, ο Πολ έφυγε από τους Σανς και μέσω των Ουάσιγκτον Γουίζαρντς κατέληξε τελικά στους Γουόριορς όπου θα είναι συμπαίκτης με τον Ντρέιμοντ Γκριν. Στις ΗΠΑ που δεν αφήνουν τέτοιες ιστορίες να πάνε… χαμένες, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης αυτή η συνύπαρξη, με τον φόργουορντ των Γουόριορς να μιλά στο podcast ενός ακόμα «κακού παιδιού» του NBA, Πάτρικ Μπέβερλι (“Pat Bev” podcast) και να ξεκαθαρίζει την κατάσταση μεταξύ τους:

«Αναρωτιούνται όλοι πώς θα είμαστε συμπαίκτες τώρα, θα σας πω πώς. Δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να αναπτύξουμε οποιαδήποτε σχέση. Είμαι ενήλικας, είναι ενήλικας. Μπορούμε να μιλάμε ως άνδρας προς άνδρα. Ανυπομονώ γι’ αυτό.

Δε θα ωραιοποιήσω την κατάσταση τα τελευταία χρόνια, τα έχει αυτά η ζωή. Τα μπερδεύει ο κόσμος, νομίζει πως προσποιούμαστε. Όχι, έτσι είναι η ζωή όταν είμαστε μαζί στο παρκέ. Δεν υπάρχει λόγος να βγω και να πως το κάναμε στα ψέματα. Έχω πει πως δε τον συμπαθώ, δε θα αλλάξει αυτό τώρα που είμαστε συμπαίκτες.

Όχι, αλλά ανυπομονώ να παίξουμε μαζί. Ως ενήλικας προς ενήλικα. Έχει τύχει να μη μου αρέσει να παίζω μαζί με μεγάλα παιδιά και με τύπους που δε συμπεριφέρονται ως ενήλικες. Είναι επαγγελματίας, ανυπομονώ να παίξω μαζί με έναν επαγγελματία. Είναι πολύ έξυπνος κι έχει δείξει πως είναι μεγάλος ηγέτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ