ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Η οικογένειά μας είναι ασφαλής και υγιής, νιώθουμε την αγάπη σας»

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Η οικογένειά μας είναι ασφαλής και υγιής, νιώθουμε την αγάπη σας»

Ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από λίγες μέρες και ο βασιλιάς μέσω ανάρτησης, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Σαν βόμβα «έσκασε» πριν απο δύο ημέρες η είδηση ότι ο Μπρόνι Τζέιμς, πρωτότοκος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή σε προπόνηση της κολεγιακής ομάδας μπάσκετ στην οποία αγωνίζεται.

Στο άκουσμα της είδησης, πλήθος κόσμου θέλησε να δείξει την συμπαράσταση του στον ΛεΜπρόν και το έκαναν μέσω μηνυμάτων στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media του σουπερ σταρ του NBA. Γι’ αυτόν τον λόγο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήθελε να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όλον τον κόσμο που έσπευσε να εκφράσει τη συμπαράστασή του και παράλληλα να καθησυχάσει τους πάντες ότι ο Μπρόνι είναι σε καλή κατάσταση, όπως και όλη η οικογένεια Τζέιμς.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Σκωτία με το «μαϊμού» πέναλτι της Ρέιντζερς: «Επρεπε να αποβληθεί» (vid)

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αμέτρητους ανθρώπους που έστειλαν στην οικογένειά μου την αγάπη τους και τις προσευχές τους. Σας νιώθουμε και είμαι τόσο ευγνώμων. Όλοι πάνε υπέροχα. Έχουμε την οικογένειά μας μαζί, ασφαλή και υγιή. Νιώθουμε την αγάπη σας. Θα έχω περισσότερα να πω όταν θα είμαστε έτοιμοι, αλλά ήθελα να πω σε όλους πόσο σημαντική είναι για εμάς η υποστήριξή σας!» ανέφερε ο Λεμπρόν στο twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ