GM των Κινγκς για Βεζένκοβ: «Θα ταιριάξει πολύ στην επίθεσή μας – Ένας από τους παίκτες με το υψηλότερο IQ»

GM των Κινγκς για Βεζένκοβ: «Θα ταιριάξει πολύ στην επίθεσή μας – Ένας από τους παίκτες με το υψηλότερο IQ»

Ο GM των Κινγκς, Μόντι ΜακΝέρ έπλεξε το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοβ σε συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας πως το Σακραμέντο απέκτησε τον καλύτερο παίκτη της καλύτερης λίγκας εκτός του NBA.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μόντι ΜακΝέρ, GM των Σακραμέντο Κινγκς, για τον Σάσα Βεζένκοβ σε συνέντευξη που παραχώρησε σχετικά με την offseason προετοιμασία των «βασιλιάδων».

Εκεί, αναφέρθηκε στον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τις τρομερές σεζόν με τους «ερυθρόλευκος» μετακόμισε στο NBA. Υποστήριξε πως οι Κινγκς απέκτησαν τον MVP της καλύτερης λίγκας (Euroleague) μετά το NBA, ενώ στάθηκε στο IQ του Βεζένκοβ, λέγοντας συγκεκριμένα πως διαθέτει ένα από τα υψηλότερα από όσους παίκτες έχει δει.

Διαβάστε επίσης: Θρύλε, βάλε της ένα γκολ (τουλάχιστον)…

Αναλυτικά όσα είπε ο Μόντι ΜακΝέρ στην συνέντευξη:

«Θα ξεκινήσω με το ότι είναι ο MVP της EuroLeague. Στην καλύτερη λίγκα εκτός του NBA, ο Βεζένκοβ ήταν ο MVP. Η ομάδα του είχε απίστευτες επιτυχίες, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημά της όσο και στην EuroLeague. Είναι ένας απίστευτος σουτέρ. Έχει υπέροχη αίσθηση. Μπορεί να πασάρει την μπάλα. Μπορεί να κόψει στο καλάθι. Θα ταιριάξει πολύ, νομίζω, στην επίθεσή μας».

«Έχει βελτιωθεί ως ριμπάουντερ. Ένας από τους παίκτες με το υψηλότερο IQ που έχουμε δει. Τέλος, θα πω ότι είναι νικητής. Θέλει να κερδίζει. Νοιάζεται γι’ αυτό. Θα είναι μια διαφορετική πρόκληση για αυτόν, ερχόμενος εδώ στο ΝΒΑ. Και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη μετάβαση και την προσαρμογή του, νομίζω ότι έχει την ευκαιρία να είναι πραγματικά ξεχωριστός».

Θυμίζουμε πως ο Βεζένκοβ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κινγκς για την επόμενη τριετία, με την ομάδα να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς επέστρεψε στα play-offs του NBA την περσινή σεζόν μετά από 17 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ