Οι Λέικερς θα αποκαλύψουν το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ στις 8/2/24

Οι Λέικερς θα αποκαλύψουν το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ στις 8/2/24

Το χάλκινο άγαλμα του Μπράιαντ θα ενωθεί με αυτό των θρυλικών παικτών των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Έλτζιν Μπέιλορ, Τζέρι Γουέστ και Σακίλ Ο'Νιλ έξω από την Crypto.com Arena.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ανακοίνωσαν ότι τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ θα πραγματοποιηθούν στις 8 Φεβρουαρίου του 2024.

Η ημερομηνία είναι ξεχωριστή, καθώς περιλαμβάνει και τους δύο αριθμούς που επέλεξε στη φανέλα του — Νο8 αρχικά και Νο24 στη συνέχεια και μέχρι την απόσυρση του — το διάστημα της θητείας του στους «λιμνανθρώπους». Η Βανέσα Μπράιαντ, η οποία έχασε τον σύζυγο και την κόρη της, Τζιάνα, σε συντριβή ελικοπτέρου το 2020, έκανε την ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στην Ισπανία – Ο Μιρ, ο Παυλίδης, ο Μπογέ και ο… Ολυμπιακός!

«Γεια σε όλους. Όπως γνωρίζετε, ο Κόμπι έπαιξε ολόκληρη την 20ετή καριέρα του στο ΝΒΑ στους Λος Άντζελες Λέικερς», είπε αρχικά σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνέχισε: «Από τότε που έφτασε στην πόλη και έγινε μέλος της οργάνωσης των Λέικερς, ένιωθε σαν στο σπίτι του, παίζοντας στην Πόλη των Αγγέλων. Μπροστά από το μέρος που είναι γνωστό ως «Το σπίτι που έχτισε ο Κόμπι», πρόκειται να αποκαλύψουμε ένα άγαλμα ώστε η κληρονομιά του να γιορτάζεται για πάντα. Ελπίζω να σας δούμε εκεί».

Ο πέντε φορές πρωταθλητής NBA, εισήλθε στο Hall of Fame το 2020. Είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών των Λέικερς σε πόντους (33.643), κλεψίματα (1.944), τρίποντα (1.827). ) και παιχνίδια (1.346).

«Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ένας από τους πιο ασυνήθιστους αθλητές όλων των εποχών και ένα από τα πιο εμβληματικά άτομα στην ιστορία του Λος Άντζελες», δήλωσε η ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας. «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να τιμηθεί ο Κόμπι με ένα άγαλμα από εδώ, στο κέντρο της πόλης μας, όπου όλοι μπορούν να τον γιορτάσουν και να εμπνευστούν από τα απίστευτα επιτεύγματά του».

Το χάλκινο άγαλμα του Μπράιαντ θα ενωθεί με αυτό των θρυλικών παικτών των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Έλτζιν Μπέιλορ, Τζέρι Γουέστ και Σακίλ Ο’Νιλ έξω από την Crypto.com Arena.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ