Ραγδαίες εξελίξεις στην Ισπανία – Ο Μιρ, ο Παυλίδης, ο Μπογέ και ο… Ολυμπιακός!

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ισπανία – Ο Μιρ, ο Παυλίδης, ο Μπογέ και ο… Ολυμπιακός!

Ντόμινο στην Ισπανία με Σεβίλλη, Βαλένθια και Ελτσε – Τι συμβαίνει με τους Παυλίδη, Μιρ, Μάρκος Αντρέ και Μπογέ – Τι γράφουν για τον Ολυμπιακό.

Τρεις ισπανικές ομάδες, τέσσερις επιθετικοί και ο… Ολυμπιακός! Ένα «ντόμινο» στην Ιβηρική Χερσόνησο, που ενδιαφέρει άμεσα και την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Τις τελευταίες ώρες στο εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία της Σεβίλλης με την Αλκμααρ για την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη, με την ισπανική ομάδα μάλιστα να δίνει 13 εκατ. ευρώ συν μπόνους (σ.σ το ποσό μπορεί να φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ) για τον 25χρονο φορ.

Την ίδια ώρα στην Ισπανία γράφουν ότι η Βαλένθια είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σεβίλλη για τον Ράφα Μιρ, ο οποίος ήταν και στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού, με το πιθανότερο σενάριο (σ.σ τη δεδομένη στιγμή) να είναι ο δανεισμός του Ισπανού στην Βαλένθια, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Η Τσουκαρίτσκι και ο νέος Ολυμπιακός μετά τους Σέρβους…

Παράλληλα, υπάρχουν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία η Ελτσε θέλει να αποκτήσει τον Μάρκος Αντρέ από την Βαλένθια, ο οποίος επίσης είχε γραφτεί και για τον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός των Νυχτερίδων βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Ελτσε, αλλά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει πρώτα από όλα να πουληθεί ο Μπογέ.

Η Ελτσε θέλει να πάρει χρήματα από την πώληση του Αργεντινού φορ και στη συνέχεια να αποκτήσει τον Μάρκος Αντρέ από την Βαλένθια, με τους Ισπανούς να βάζουν στο κόλπο για τον Λατινοαμερικάνο επιθετικό τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού, μαζί με την Αλαβές, φέρονται να είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λούκας Μπογέ.

Ένα ντόμινο, με τέσσερις επιθετικούς, τρεις ισπανικές ομάδες και τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Μπογέ, ενώ στο στόχαστρό του φέρεται να υπήρχε τόσο ο Ράφα Μιρ, που ήταν εξ αρχής μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση όσο και Μάρκος Αντρέ.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (σ.σ στην Ελλάδα 15/9) θα προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού και το μόνο που απομένει είναι να φανεί ποιος θα είναι ο σέντερ φορ που θα πιάσει… λιμάνι, καθώς εκτός από τον Λούκας Μπογέ, ακούγονται επίσης αρκετές περιπτώσεις επιθετικών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα από τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, όπου μεταξύ άλλων έχουν γραφτεί οι Γιόβετιτς και Γιόβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ