Οι Σέλτικς πρόσφεραν συμβόλαιο two-way στον Κέτα

Οι Σέλτικς πρόσφεραν συμβόλαιο two-way στον Κέτα

Σέλτικς και Νιμίας Κέτα συμφώνησαν σε two-way συμβόλαιο κι έτσι θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ομάδας της Βοστώνης και την νέα σεζόν.

Ήταν γνωστό πως οι Σέλτικς βρίσκονταν στην αγορά προκειμένου να υπογράψουν έναν ακόμη ψηλό, τον οποίο χρειάζονταν. Και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Νιμίας Κέτα καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου έκριναν πως ο παίκτης πληροί τις προδιαγραφές, με τους «κέλτες» να συμφωνούν με τον 24χρονο σέντερ για two-way συμβόλαιο.

Ο Κέτα ήταν ελεύθερος μετά το «διαζύγιο» με τους Σακραμέντο Κινγκς και δεν άργησε να βρει την νέα του ομάδα. Ωστόσο, θα πρέπει να παλέψει στην ομάδα της Βοστώνης προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εγγυημένο συμβόλαιο με τους «Κέλτες».

Διαβάστε επίσης: Τα 3+3 πρόσωπα-κλειδιά του ντέρμπι

Ο Κέτα αγωνιζόταν στους Κινγκς από το 2021, όταν το Σακραμέντο τον επέλεξε στο Νο39 του NBA Draft 2021. Σε αυτή την διετία ωστόσο αγωνίστηκε συνολικά μόλις σε 20 αγώνες στο NBA, έχοντας 2.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής, περνώντας τον περισσότερο χρόνο του στην θυγατρική ομάδα του Σακραμέντο στην G-League, τους Στόκτον Κινγκς.

Την σεζόν 2022/23 ο Κέτα είχε 17.7 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 1.9 κοψίματα και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στην G-League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ