Αυτόν τον παίκτη κυνηγάνε οι Μιλγουόκι Μπακς!

Αυτόν τον παίκτη κυνηγάνε οι Μιλγουόκι Μπακς!

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Μπάντι Χιλντ.

Ο Μπάντι Χιλντ από εκεί που όλα έδειχναν ότι θα μείνει στους Ιντιάνα Πέισερς, τελικά βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου.

Ο 30χρονος γκαρντ είχε την τιμή να του δοθεί η φανέλα με το Νο7. Ένα νούμερο με το οποίο ο Τζερμέιν Ο’Νιλ έχει αφήσει ιστορία στον οργανισμό. Κι ας μην το πήρε τόσο καλά ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Τα αποκαλυπτήρια του νέου Ολυμπιακού – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη με την Ιντιάνα δεν κατάφερε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον οργανισμό και αυτό οδηγεί σε νέα σενάρια περί trade. Ντάλας Μάβερικς, Φιλαδέλφεια 76ερς και οι Μιλγουόκι Μπακς είναι οι τρεις κύριοι διεκδικητές. Ξεκινάμε με την ομάδα του Τέξας η οποία πρόσφατα δήλωσε το ρόστερ της για το training camp και μέσα σε αυτή προφανώς δεν βρίσκεται ο Χιλντ.

Οι 76ερς κατέχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες σε αυτή την θέση καθώς ήδη υπέγραψαν το φετινό καλοκαίρι τον Ντάνι Γκριν σε μονοετές συμβόλαιο. Επίσης οι Ντάνουελ Χάους και Τζος Κινγκ απασχολούν το «3». Βέβαια αυτοί οι δύο είναι δύο assets τα οποία μπορούν να μετακινηθούν. Τέλος, ο Πολ Ριντ θεωρείται «untouchable» καθώς έχει εντυπωσιάσει στις εμφανίσεις του με την ομάδα. Κάπως έτσι μένει το Μιλγουόκι.

Η ομάδα του Γουισκόνσιν έχει πάρει «φωτιά» τον τελευταία καιρό με τις ανησυχίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο να φανερώνονται διαρκώς. Ο Greek Freak εξέφρασε την επιθυμία του να είναι μέλος ενός συλλόγου ο οποίος θέλει να κερδίζει. Οι ιθύνοντες των Μπακς, λοιπόν, τρέχουν και δεν φτάνουν να πλαισιώσουν για ακόμη ένα καλοκαίρι τον franchsise player τους. Ο Μπάντι Χιλντ πολύ πιθανό να μην μείνει στο ρόστερ της Ιντιάνα μέχρι την αρχή της σεζόν αποτελώντας μία σπουδαία λύση για τα «φτερά» της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ