Μπουντενχόλζερ: «Ο Γιάννης είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που είμαι ενθουσιασμένος»

Μπουντενχόλζερ: «Ο Γιάννης είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που είμαι ενθουσιασμένος»

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ παρουσιάστηκε επίσημα από τους Μιλγουόκι Μπακς τη Δευτέρα (21/05) τονίζοντας ότι η συνεργασία του με τον Γιάννη είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αισθάνεται ενθουσιασμένος!

Ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του, δήλωσε ο νέος τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, κατά τη σημερινή επίσημη παρουσίασή του από τα Ελάφια. Ο προπονητής της χρονιάς το 2016, όταν βρισκόταν στον πάγκο των Ατλάντα Χοκς, δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει και στη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την παρουσίαση του:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται. Όλα δείχνουν τέλεια. Ελπίζω να κάνουμε ακόμη ένα βήμα δουλεύοντας όλοι μαζί. Στο πρωινό με τον Γιάννη και τον Κρις (σ.σ. Μίντλετον), είχαμε μια καλή ευκαιρία να τα πούμε για πρώτη φορά, να μιλήσουμε για το μπάσκετ και τις οικογένειές μας. Ήθελα να γνωριστούμε και ήταν σημαντικό το ραντεβού μας για να προχωρήσουμε».

«Νομίζω πως υπάρχει μία έλλειψη ατομισμού που είναι το σημαντικότερο στοιχείο για να νικάς στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Γιάννη και τον Μίντλετον που είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είμαι ενθουσισμένος, αλλά καταλαβαίνετε πως ο Γιάννης είναι ένας από τους σημαντικότερους. Θα γίνει πολύ καλύτερος στο μέλλον».

«Το να βρίσκομαι εδώ, σημαίνει ότι αισθάνομαι πως ταιριάζω με τα πάντα στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το πού μπορούμε να φτάσουμε, ξέρω τι πρέπει να κάνουμε και πόσο συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε για να πετύχουμε. Νιώθω πως βρίσκομαι στο καλύτερο μέρος της λίγκας και δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου»

https://twitter.com/Bucks/status/998616962237218816

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ