Δε σταματούν να ασχολούνται με Βεζένκοφ στις ΗΠΑ: «Δύσκολα θα…»

Δε σταματούν να ασχολούνται με Βεζένκοφ στις ΗΠΑ: «Δύσκολα θα…»

Τι λένε στην Αμερική για τον Σάσα Βεζένκοφ.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για τον Σάσα Βεζένκοφ στις ΗΠΑ.

Το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα, με τους Αμερικανούς δημοσιογράφους να αναλύουν τα τελευταία δεδομένα.

O Βεζένκοφ είναι το μεγάλο ερωτηματικό των Σακραμέντο Κινγκς για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με την ιστοσελίδα A Royal Pain να προβλέπει πως δύσκολα θα… τρυπώσει στην κουβέντα για τις All-Rookie πεντάδες.

“Ενώ η ομάδα και οι οπαδοί των Κινγκς έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων του Βεζένκοβ, είναι ένας παίκτης που περνάει κάτω από τα ραντάρ στον αμερικανικό κόσμο του μπάσκετ. Οπότε πιθανότατα δεν θα έχει μεγάλο hype στη συζήτηση για τις All-Rookie πεντάδες, παρόλο που είναι πολύ πιο ώριμος και πιο ολοκληρωμένος παίκτης στα 28 του από έναν συνηθισμένο rookie”, υποστήριξε η αναλύτρια.

“Επιπλέον, θα έχει πολλές ευκαιρίες για να έχει πραγματικό αντίκτυπο σε μια νικήτρια ομάδα και θα μπορούσε εύκολα να ματσάρει με μερικούς από τους αρχάριους του NBA που έχουν υψηλότερο προφίλ. Μάλλον δεν θα λάβει πολλή προσοχή στην κούρσα για τον Rookie of the Year, λαμβάνοντας υπόψη τα άλλα ονόματα που μπαίνουν στη συζήτηση”, προέβλεψε.

Θυμίζουμε, πως ο Βούλγαρος φόργουορντ πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα της pre-season κόντρα στους Γουόριορς, καταγράφοντας 2 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 16:49 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ