Γουεμπανιάμα:«Μία ημέρα που θα θυμάμαι»

Γουεμπανιάμα:«Μία ημέρα που θα θυμάμαι»

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί των Ρόκετς και την σημαντική του συμβολή σε αυτή.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιάμα, καθοριστικός στο τέλος του αγώνα, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς επί των Χιούστον Ρόκετς με 126-122 μετά από παράταση.

Ο 19χρονος Γάλλος, ο οποίος ισοφάρισε σε (111-111) για να στείλει το ματς στην παράταση, έφτασε και στο πρώτο του double-double, αφού σημείωσε 21 πόντους και πήρε 12 ριμπάουντ, ενώ έκανε 3 κοψίματα.

«Μια ημέρα που θα θυμάμαι, ήθελα πολύ αυτή την πρώτη νίκη στο ΝΒΑ», δήλωσε ο νεαρός Γάλλος.
«Είμαι περήφανος για αυτό που κάναμε απόψε. Βλέπουμε προφανώς ότι μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά η νίκη είναι νίκη. Μου αρέσει τόσο πολύ να κερδίζω, το αγαπημένο μου πράγμα στη ζωή, οπότε προφανώς νιώθω χαρούμενος.

Στα αποδυτήρια ο προπονητής μου Γκρεγκ Πόποβιτς επισήμανε ότι ήταν η πρώτη μου επιτυχία στο ΝΒΑ, που με έκανε περήφανο για τον εαυτό μου. Με εξέπληξε που ήθελα να πανηγυρίσω, είναι απλά μια νίκη, έχουμε πολλές μπροστά μας , αλλά είναι μια μέρα που θα θυμάμαι» , πρόσθεσε και συνέχισε:

«Η ενέργειά μας δεν ήταν ούτε αρκετά υψηλή ούτε αρκετά σταθερή. Οι αλλαγές στο τέταρτο δεκάλεπτο έφεραν αυτή τη φρεσκάδα που χρειαζόμασταν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ