Ντόντσιτς και Γιόκιτς σαν…. να παίζουν στην αυλή τους (vids)

Ντόντσιτς και Γιόκιτς σαν…. να παίζουν στην αυλή τους (vids)

Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζουν να κάνουν ότι θέλουν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Λούκα Ντόντσιτς από τη Σλοβενία και Νίκολα Γιόκιτς από τη Σερβία ή μάλλον αμφότεροι… εξωγήινοι.

Οι δύο σούπερ-σταρ των Μάβερικς και των Νάγκετς αντίστοιχα πρόσφεραν ξανά τα ξημερώματα απίθανο θέαμα αλλά και ουσία για τις ομάδες τους, με τα στιγμιότυπα να… μιλάνε από μόνα τους.

Ο Λούκα Ντόντσιτς χάρισε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στους Μπρόυκλιν Νετς με ένα τρίποντο που μόνο από τύχη θα μπορούσε να βάλει ο οποιοσδήποτε άλλος. Όχι αυτός.

Τι έκανε λοιπόν; Με δέκατα να απομένουν για τη λήξη της επίθεσης και συνολικά 26 δευτερόλεπτα για το τέλος, ο Σλοβένος πρώην παίκτη της Ρεάλ έβαλε ένα τρίποντο με το ένα χέρι σαν να κάνει lay up ενώ πάνω του ήταν κολλημένος ο πρώην συμπαίκτης του στους Μάβερικς, Ντόριαν Φίνεϊ Σμιθ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 49 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Απολαύστε το:

 

Ανάλογα εντυπωσιακός ο Νίκολα Γιόκιτς στο παιχνίδι των Νάγκετς με τους Γκρίζλις. Ο Σέρβος σέντερ πήρε την μπάλα από την πλάγια γραμμή ώστε να την επαναφέρει, με την κοινή μπασκετική λογική να λέει πως έπρεπε να τη δώσει δίπλα του στους αφύλαχτους δύο γκαρντ συμπαίκτες του.

Προφανώς και όχι. Ο «Τζόκερ» έβγαλε μια μπέιζμπολ πάσα στον Άαρον Γκόρντον η οποία βρήκε «συστημένη» τον Αμερικανό φόργουορντ ώστε αυτός να την τελειώσει με κάρφωμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ