Ιστορικό ρεκόρ απολαβών στο ΝΒΑ για τον Ντέιβις!

Ιστορικό ρεκόρ απολαβών στο ΝΒΑ για τον Ντέιβις!

Ο All Star φόργουορντ των Πέλικανς ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Λίγκας.

O 25χρονος φόργουορντ-σέντερ των Νιου Όρλινς Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις διάγει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ψηφίστηκε ως μέλος της καλύτερης 5άδας, αλλά και της καλύτερης αμυντικής 5άδας του ΝΒΑ για τη σεζόν που ολοκληρώνεται.

Αυτή την εξέλιξη, ο Ντέιβις φαίνεται πως θα την εξαργυρώσει και με το παραπάνω, αφού το 2020 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που υπέγραψε το 2015 και του απέφερε 145 εκατ. δολάρια. Το αμέσως επόμενο διάστημα λοιπόν ο franchize παίκτης των Πελεκάνων θα κληθεί να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι του 2019 και θα του αποφέρει το ποσό των 230 εκατ. δολαρίων για τα επόμενα 5 χρόνια.

Να σημειωθεί πως ο υψηλότερα αμειβόμενος παίκτης του πρωταθλήματος είναι από πέρσι ο Τζέιμς Χάρντεν, ηγέτης των Χιούστον Ρόκετς, που υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο έναντι 228 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ