Τάιλερ Χίροου: ‘Ενας σουτέρ που μετατρέπεται σε all-around παίκτη

Τάιλερ Χίροου: ‘Ενας σουτέρ που μετατρέπεται σε all-around παίκτη

Δείτε μαζί με ποιους δύο βρίσκεται ο Χίροου των Μαϊάμι Χιτ στην κορυφή μιας ιδιαίτερης κατηγορίας.

O Αμερικανός γκαρντ Τάιλερ Χίροου, έχει κάνει πράγματα και θαύματα την φετινή σεζόν, καθώς μετράει με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ σε επτά παιχνίδια 25,3 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Έτσι ο 23χρονος Χίροου, συγκαταλέγεται στην ελίτ των κορυφαίων καθώς μαζί με τον περσινό ΜVP της σεζόν και πρωταθλητή με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς και τον ηγέτη των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς, είναι οι μοναδικοί που έχουν πάνω από 150 πόντους, πάνω από 30 ριμπάουντ και πάνω από 30 ασίστ στο NBA.

Διαβάστε επίσης: «Έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για Μαντί Καμαρά»

O Aμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήταν κυρίως γνωστός, για την ικανότητα του στην εκτέλεση τριών πόντων, είτε με ντρίμπλα είτε με απευθείας εκτέλεση μετά από πάσα, μεταμορφώνεται σε ένα παίκτη κλειδί για την ομάδα των Χιτ, καθώς δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του, ενώ ακόμη βοηθάει σημαντικά και στον τομέα των ριμπάουντ.

O Xίροου με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο ξεκίνημα της σεζόν θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας των Μαϊάμι Χιτ, όχι μόνο να φτάσουν και φέτος στους τελικούς του NBA, όπου πέρσι ηττήθηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά μέχρι το τέλος της διαδρομής και την κατάκτηση του τροπαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ