Γκρίφιν για την αποβολή του Γιάννη: «Σέβεται τους πάντες, έπρεπε να τον προστατεύσω» (vid)

Γκρίφιν για την αποβολή του Γιάννη: «Σέβεται τους πάντες, έπρεπε να τον προστατεύσω» (vid)

Ο Άντριαν Γκρίφιν σχολίασε την αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μπακς με τους Πίστονς.

Οι Μπακς επικράτησαν 120-118 των Πίστονς, αλλά η αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο με δύο τεχνικές ποινές σήκωσε μεγάλη κουβέντα.

Ο προπονητής των «Ελαφιών», Άντριαν Γκρίφιν δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για το γεγονός.

Διαβάστε επίσης: Το Big-4 φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κουστούμι: Μεγάλες «μάχες» σε Λονδίνο, Νέα Φιλαδέλφεια, Ρεν και Τούμπα

Όσα είπε ο Γκρίφιν:

«Ο Γιάννης δεν διαμαρτύρεται στους διαιτητές και τους σέβεται. Πιστεύω πως ίσως τον απογοήτευσα λίγο, γιατί πρέπει να μιλάω εγώ λίγο περισσότερο όταν του γίνονται φάουλ. Με εξέπληξε η δεύτερη τεχνική ποινή. Έκανε μια φοβερή φάση και ενθουσιάστηκε, όμως είναι ένας παίκτης που δείχνει μεγάλο σεβασμό στο παιχνίδι, τους φιλάθλους και τους διαιτητές. Απλά θα πρέπει εγώ να κάνω καλύτερη δουλειά στο να τον προστατεύω», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν μια νίκη χαρακτήρα. Πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά, όπως ο Μπίσλεϊ και ο Πέιν. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να βρεις τρόπο να κερδίσεις».

Από την πλευρά του ο Λίλαρντ: «Ήταν μια νίκη που χτίζει χαρακτήρα. Όταν χάνεις τον καλύτερο παίκτη σου σε μια τέτοια στιγμή μετά από μια κακή τεχνική ποινή, όλα μπορούν να πάνε στραβά. Παρότι είχαμε προβάδισμα, στο ΝΒΑ τέτοιες διαφορές γρήγορα χάνονται. Πέρασαν μπροστά με διψήφια διαφορά, δεν ήταν η μέρα μας, θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες για να χάσουμε, αλλά αντιδράσαμε σαν ομάδα και κερδίσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ