Παραδοχή Μπράουν για Βεζένκοφ: «Δεν έπαιξε για 1,5 παιχνίδι αλλά…» (vid)

Παραδοχή Μπράουν για Βεζένκοφ: «Δεν έπαιξε για 1,5 παιχνίδι αλλά…» (vid)

Ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, μίλησε για τον Σασα Βεζένκοφ και την παρουσία του στον αγώνα απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι Κινγκς συνέχισαν με νίκη στο πλέι-ιν του ΝΒΑ, με τον Σάσα Βεζένκοφ να έχει μικρή αλλά θετική συμμετοχή. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, αγωνίστηκε μόλις για 8:24, όμως είχε πολύ καλή παρουσία με 6 πόντους (2/3 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Εξαιρετικός για τους «βασιλιάδες» ο Κέβιν Χουέρτερ με 28 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σέι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ που σταμάτησε στους 33 πόντους.

Ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, αποθέωσε μετά την αναμέτρηση τον Βούλγαρο φόργουορντ, επισημαίνοντας πως μετά από 1,5 παιχνίδι που έμεινε εκτός, ήταν παρών όταν χρειάστηκε και έβαλε δύο μεγάλα σουτ.

Αναλυτικότερα:

«Πήραμε πράγματα από πολλά παιδιά. Ο Σάσα ας πούμε δεν είχε παίξει για 1.5 παιχνίδι, τον ρίξαμε στο παρκέ και έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα για εμάς. Αυτό ήταν τεράστιο, μας έδωσε πράγματα σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Κινγκς.

Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση με τους Οκλαχόμα Σίτι Θαντερ, ο Βεζένκοφ πέτυχε 6 πόντους ευστοχώντας σε 2 από τα 3 τρίποντα που επιχείρησε, ενώ είχε 1 κλέψιμο και «κατέβασε» 1 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ