Δηλώσεις «κόλαφος» από τον προπονητή των Γκρίζλις, μετά την ήττα από τους Τζαζ (vids)

Δηλώσεις «κόλαφος» από τον προπονητή των Γκρίζλις, μετά την ήττα από τους Τζαζ (vids)

Πύρ και μανία ήταν ο Τέιλορ Τζένκινς, προπονητής των Γκρίζλις, στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά των διαιτητών.

Οι Γκρίζλις ηττήθηκαν από τους Τζαζ με σκορ 127-121 συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις, με την ομάδα του Τέιλορ Τζένκινς να μετρά μόλις μία νίκη σε εννιά αγωνιστικές, έχοντας παράλληλα και το χειρότερο ρεκόρ σε ολόκληρο το Nba.

Tο τεταμμένο κλίμα που επικρατεί στο Μέμφις, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα, ήρθε να ενισχύσει η πολύ κακή διατησία που αντιμετωπισε η ομάδα  στο χθεσινό αγώνα με τους Τζάζ.

Διαβάστε επίσης: Να τους βλέπεις να πανηγυρίζουν για τα χαρτιά…

Συγκεκριμένα ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ μετά από καλάθι που πέτυχε δέχθηκε ξεκάθαρο φάουλ, ωστόσο οι διαιτητές δεν χρέωσαν την παράβαση, με αποτέλεσμα να τους… κυνηγήσει φωνάζοντας τους,  το οποίο είχε ως συνέπεια,να δεχθεί διπλή τεχνική ποινή και να αποβληθεί από το παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο συμβάν, δεν άφησε ασχολίαστο ο Τζένκινς, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα το χαρακτήρισε γαμ…να φρικτό» και δήλωσε πως θα στείλει επίσημη διαμαρτυρία στην ένωση διαιτητών του NBA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τέιλορ Τζένκινς:

«Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει να διευθύνουν οι διαιτητές, ήταν γαμ…να φρικτό. Ο Τζάρεν Τζάκσον έπαιξε 23 λεπτά, είναι όλο το βράδυ στο ζωγραφιστό, είναι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες και αποβάλλεται με διπλή τεχνική ποινή με την δικαιολογία ότι πήγε απειλητικά προς έναν διαιτητή.

Αυτό που έκανε (σ.σ ο Τζάκσον) λέγεται αποκλιμάκωση. 29-13 οι βολές και δεν είμαι τέτοιος προπονητής. Δεν είμαι προπονητής που μιλάει για αυτά. Το έχω κάνει άλλη μία φορά. Η ομάδα μας τα δίνει όλα και αυτό γίνεται; Οι αλληλεπιδράσεις με τους διαιτητές δείχνουν παντελή έλλειψη σεβασμού για εμάς. Ξέρω τι ακολουθεί. Είναι απίστευτο το ύφος τους όταν προσπαθώ να μιλήσω μαζί τους για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου, που τα δίνουν όλα.

Ο Τζάρεν Τζάκσον ειναι επαγγελματίας. Και αν δείτε τι έγινε, δύο σερί επιθέσεις του χτυπάνε τα χέρια και δεν κερδίζει φάουλ. Δεν θα πω ότι έχει το όνομα για να τις κερδίσει, αλλά δείτε τον αγώνα. 29 βολές για ουσιαστικά 7 βολές, αφού απλώς μας έδωσαν κάποιες στο τέλος. Δεν το καταλαβαίνω όταν οι παίκτες μου τα δίνουν όλα.

Ξέρω ότι πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Όταν προσπαθήσουμε να συζητήσουμε με τους διαιτητές όμως, βλέπω τις αντιδράσεις. Τι κάνουμε εδώ; Οι παίκτες μας τα δίνουν όλα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, εγώ να γίνω καλύτερος προπονητής. Δεν καταλαβαίνω όμως τι έγινε σήμερα.

Θα σταθώ πάλι στις αντιδράσεις των διαιτητών όταν τους μιλούσαμε. Παγωμένοι, μας αγνοούν και μετά αναρωτιέστε γιατί παλεύουν οι παίκτες μας. Δεν το καταλαβαίνω. Ανυπομονώ να δω το VIDEO και να δω τι απαντήσεις θα πάρω όταν τα στείλω αυτά στην ένωση διαιτητών.

Δεν το έχω κάνει σε όλη την καριέρα μου, αλλά πρέπει να το κάνω για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου ώστε να μην χάσουμε το κεφάλι μας. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς αυτοί που πρέπει να παίξουμε καλύτερα, αλλά και άλλοι. Δείτε τους αριθμούς, δείτε το VIDEO. Θα ήθελα να κάτσουμε να μιλήσουμε κι άλλο, αλλά θα το αφήσω έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ