Ποιος είναι ο NBAer που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και σκέφτεται να αποσυρθεί

Ποιος είναι ο NBAer που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και σκέφτεται να αποσυρθεί

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση ξένου από το NBA και μία από τις επιλογές που εξέταζε ήταν αυτή του Τέρενς Ρος.

Ο Τέρενς Ρος ήταν ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν έντονα για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, με τον Αμερικανό τελικά να μην κάνει τελικά το δρομολόγιο για τον Πειραιά.

Ο Ρος τελικά μοιάζει να είναι πιο κοντά στην απόσυρσή του από την ενεργό δράση, παρά τη συνέχεια της καριέρας του είτε στην Ευρώπη, είτε στo NBA.

Διαβάστε επίσης: Η εξαιρετική εμφάνιση και το πρώτο «Light the Beam» του Βεζένκοφ στους Κινγκς (vids)

Πριν λίγο καιρό ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ/γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα «Daily Hive», για τις σκέψεις του να σταματήσει το μπάσκετ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κοιτάζω τα παιχνίδια του ΝΒΑ και αντί να λέω πως μου λείπει όλο αυτό και θέλω να βρίσκομαι εκεί, το μυαλό μου τρέχει σε άλλα πράγματα. Μου φαίνεται ότι ψάχνω κάτι διαφορετικό στον κόσμο. Μπορεί να γίνω προπονητής ή αναλυτής του ΝΒΑ. Ποιος ξέρει; Θέλω απλά να νιώσω και αυτή την πλευρά της ζωής».

«Κατά κάποιο τρόπο έχω αποσυρθεί. Βαδίζω προς αυτή την διαδρομή. Νιώθω πως έχω τελειώσει», συμπλήρωσε δείχνοντας πως το μυαλό του βρίσκεται πιο πολύ στην μετά μπάσκετ εποχή, παρά στα παρκέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ