Η φανέλα από το ντεμπούτο του Γουεμπενιάμα πωλήθηκε για 762.000 δολάρια!

Η φανέλα από το ντεμπούτο του Γουεμπενιάμα πωλήθηκε για 762.000 δολάρια!

Ο Βίκτορ Γουεμπενιάμα έχει κάνει «θόρυβο» παγκοσμίως και η πώληση της φανέλας του για 762.000 δολάρια τα λέει όλα...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Όλος ο σάλος για τον Βίκτορ Γουεμπενιάμα δικαιολογείται απόλυτα. Η φανέλα που φόρεσε στο ντεμπούτο του ο Γάλλος σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς δημοπρατήθηκε για 762.000 δολάρια! Ένα ποσό που κανείς δεν θα σκεφτόταν να δώσει αλλά κάποιος το έκανε.

Διαβάστε επίσης: Για το απόλυτο η ΑΕΚ – Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης

Ο γνωστός οίκος δημοπρασιών, Σόθμπις έβγαλε στο «σφυρί» τη φανέλα του με τους περισσότερους να πιστεύανε ότι το ποσό δεν θα ανέβει πάνω από τα 120.000 δολάρια αλλά έκαναν λάθος. Ο αγοραστής προφανώς πίστευε ότι η τιμή της φανέλας θα αυξηθεί κατακόρυφα στα επόμενα χρόνια και για αυτό δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Για να καταλάβουμε ποια είναι η διαφορά με τους υπόλοιπους αστέρες του ΝΒΑ αξίζει να σημειωθεί πως φανέλες των Κάρι, Τζέιμς, Ντουράντ, Γιόκιτς αλλά και πολλών άλλων δεν ξεπέρασαν τα 50.000 δολάρια.

Ο Γουεμπενιάμα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 26 Οκτωβρίου κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς χωρίς να πετύχει κάτι σπουδαίο τελειώνοντας το ματς με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής. Άρα διαπιστώνουμε πως δεν χρειαζόταν κάποιο επίτευγμα για να ανεβεί η αξία της φανέλας και απλώς αρκούσε μόνο η παρουσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ