Σε τελικό στάδιο η αποθεραπεία του Χέιγουορντ (vid)

Σε τελικό στάδιο η αποθεραπεία του Χέιγουορντ (vid)

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ, έκανε μια τελευταία διαδικαστική επέμβαση και είναι έτοιμος να συμμετάσχει μετά από ένα χρόνο στην προετοιμασία των Σέλτικς ενόψει της νέας σεζόν.

Ένας από τους πιο άτυχους παίκτες της Λίγκας φέτος, ο Χέιγουορντ των Μπόστον Σέλτικς, φαίνεται πως είναι έτοιμος επί τέλους για την πολυαναμενόμενη επάνοδό του. Το χειρουργείο και η αποκατάσταση πήγαν πολύ καλά για τον χαρισματικό σουτέρ και μάλιστα υποβλήθηκε σε μια τελευταία επέμβαση για να του αφαιρεθούν οι λάμες και οι βίδες που υπήρχαν στο πόδι του.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα το π-ότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς είναι άγνωστο, αλλά και μόνο που θα προλάβει την preseason προετοιμασία των Κελτών είναι χαράς ευαγγέλιο για τον Μπραντ Στίβενς, που αναμένεται να τον υπολογίζει σε 6-8 εβδομάδες. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο παίκτης ήδη έχει αρχίσει να κάνει ασκήσεις με την μπάλα και σουτ.

Μην ξεχνάμε πως οι Σέλτικς είχαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό, στηθεί πάνω στον Χέιγουορντ που ήρθε από τους Τζαζ για να αποτελέσει τον τρίτο πόλο μαζί με τον επίσης άτυχο Κάιρι Ίρβινγκ που έχασε τα playoffs και τον Αλ Χόρφορντ που έμεινε τελικά να παλεύει μόνος του, μαζί με τα θαυματουργά… πιτσιρίκια της Βοστόνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ