Επέστρεψε με buzzer beater νίκης ο Μοράντ (113-115) – Πήραν τη ματσάρα με τους Σέλτικς στην παράταση οι Γουόριορς (132-126)

Επέστρεψε με buzzer beater νίκης ο Μοράντ (113-115) – Πήραν τη ματσάρα με τους Σέλτικς στην παράταση οι Γουόριορς (132-126)

Με... κέφια επέστρεψε στην δράση ο Τζα Μοράντ, καθώς με δικό του καλάθι στο φινάλε οι Γκρίζλις επικράτησαν των Πέλικανς. Ματσάρα στο Σαν Φραντσίσκο με τους Γουόριορς να νικούν του Σέλτικς στην παράταση, ενώ οι Μπλέιζερς σόκαραν τους Σανς.

Ο Τζα Μοράντ επέστρεψε από την τιμωρία του, κάνοντας ντεμπούτο για φέτος, έχοντας… άγριες διαθέσεις, καθώς ήταν ο άνθρωπος που έκρινε την αναμέτρηση των Μέμφις Γκρίζλις με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς με το τελικό 115-113.

Ο εκρηκτικός γκαρντ σταμάτησε τους 34 πόντους μαζί με 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράντον Ίνγκραμ ξεχώρισε από τους Πελεκάνους σταματώντας επίσης στους 34 πόντους, χωρίς όμως να μπορέσει να αλλάξει την έκβαση του αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Σε ένα ματς για… γερά νεύρα, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 132-126 στην παράταση (121-121 κ.δ.), συνεχίζοντας έτσι τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα, ενώ οι «κέλτες» παραμένουν δίχως προβλήματα στην κορυφή της Ανατολής.

Ο Στεφ Κάρι ήταν απλά ασταμάτητος με 33 πόντους και 6 ασίστ, ενώ από τη Βοστώνη ξεχώρισαν οι Ντέρικ Γουάιτ με 30 πόντους και Τζέιλεν Μπράουν με 28, χωρίς όμως να μπορέσουν να βοηθήσουν όσο θα ήθελαν την ομάδα τους στο έξτρα πεντάλεπτο.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Τέλος, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς σόκαραν τους Φοίνιξ Σανς εντός έδρας, επικρατώντας με σκορ 109-104, ρίχνοντας έτσι μια γερή… σφαλιάρα στους «ήλιους» που ακόμα ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους στη νέα εποχή που έχουν μπει.

Για τον σύλλογο της Αριζόνα ο Κέβιν Ντουράντ ήταν απλά απολαυστικός με 40 πόντους, έχοντας από κοντά τον Ντέβιν Μπούκερ που μέτρησε 26. Από την άλλη πλευρά, ο Ανφέρνι Σίμονς ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Όρεγκον με 23 πόντους.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ