Εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ – Η κίνηση των Σέλτικς που αλλάζει τα δεδομένα

Εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ – Η κίνηση των Σέλτικς που αλλάζει τα δεδομένα

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ εξασφάλισε τη θέση του στο NBA μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς οι Σέλτικς μετέτρεψαν σε εγγυημένο το συμβόλαιό του. Μόνο που πλέον διαπραγματεύονται την ανταλλαγή του.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο NBA τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αφού οι Σέλτικς κράτησαν τον Ουκρανό γκαρντ/φόργουρντ και του προσέφεραν εγγυημένο συμβόλαιο.

Πριν εκπνεύσει η διορία της 10ης Ιανουαρίου, όταν και είχαν δικαίωμα να αποφασίσουν αν θα τον αποδεσμεύσουν ή θα τον πληρώσουν άλλο 1,1 εκάτ. δολάρια (συνολικά 2.100.000) για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους μέχρι το καλοκαίρι, επέλεξαν τελικά το δεύτερο.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Βοστώνη, αφού σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή και ήδη έχουν βρει τον… στόχο.

Ο Μίχαϊλιουκ μέχρι στιγμής αγωνίζεται λίγο και οι συμμετοχές του είναι ολιγόλεπτες (1,7 πόντοι, 0,9 ριμπάουντ μέσο όρο). Ο κόουτς Τζο Ματζούλα δεν του έχει δώσει ρόλο και ούτε πρόκειται να του δώσει, καθώς οι Κέλτες τον τοποθετούν μονομιάς στην αγορά, μαζί με τον Νταλάνο Μπάλντον, του οποίου επίσης το συμβόλαιο εγγυήθηκαν και ήδη είναι σε επικοινωνία με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ζητούν από τους Καναδούς τον Κρις Μπουσέ, σκεπτόμενοι ότι χρειάζεται να ενισχύσουν την φροντ λάιν τους και πως ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ θα τους ήταν πιο χρήσιμος απ’ ότι οι δύο περιφερειακοί που κάθονται σχεδόν μόνιμα στην άκρη του πάγκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Μίχαϊλιουκ και ο Μπάλντον στο πρόσφατο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με τους Τορόντο Ράπτορς και με καλύτερες επιδόσεις απ’ ότι φέτος στη Βοστώνη. Ο ίδιος ο Μίχαϊλιουκ θα ήθελε ιδανικά να αποχωρήσει από τους Σέλτικς και να συνεχίσει στο ΝΒΑ, αλλά να αγωνίζεται περισσότερο, ενώ φαίνεται πως παρότι ακούστηκε πολύ για τον Παναθηναϊκό, ότι δεν είναι στις πρώτες του επιλογές η Ευρώπη. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ