Κερ : «Τζόρνταν και ΛεΜπρόν οι δύο κορυφαίοι που είδα ποτέ»

Κερ : «Τζόρνταν και ΛεΜπρόν οι δύο κορυφαίοι που είδα ποτέ»

Ο προπονητής των Ουόριορς, Στηβ Κερ αποθέωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς τονίζοντας πως μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν είναι οι δύο κορυφαίοι παίκτες όλων των εποχών.

Οι Ουόριορς κατέκτησαν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ επικρατώντας με 4-0 νίκες των Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο προπονητής των πολεμιστών, Στηβ Κερ μετά το τέλος του Game 4 βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τον σούπερ σταρ του Κλίβελαντ. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των πρωταθλητών αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον βασιλιά λέγοντας πως είναι τρομακτικός, ενώ τον κατέταξε μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν στους δύο κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

«Είναι τρομακτικός! Ξέρεις πως θα πάει κοντά στη ρακέτα ή θα πάρει σουτ και θα τα βάλει. Πριν από 3 χρόνια, στην πρώτη μας συνάντηση, φοβόμασταν την δύναμή του. Τώρα πια φοβάσαι τα πάντα. Πριν από 5 χρόνια ήταν στο ΤΟΡ 5 όλων των εποχών και τώρα είναι 10 φορές καλύτερος από τότε. Έχει βάλει πολλά στο παιχνίδι του. Με ρωτούν όλη την ώρα Μάικλ Τζόρνταν ή ΛεΜπρόν και είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση. Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι οι δύο κορυφαίοι παίκτες που είδα ποτέ. Είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά όπως κι αν θες να τους κατατάξεις, είναι μαζί», ήταν τα λόγια του.

https://www.youtube.com/watch?v=wW8lwYF4mHQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ