Αντετοκούνμπο: «Δουλεύουμε για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

Αντετοκούνμπο: «Δουλεύουμε για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στο Ντάλας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία του με τον Ντοκ Ρίβερς.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι καταιγιστικός, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν στο Ντάλας των Μάβερικς με 129-117 και πέτυχαν την 33η νίκη τους στο φετινό NBA.

Ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 48 πόντους, 10 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα. Πλην του «Greek Freak», ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έκανε εξαιρετική δουλειά για το Μιλγουόκι έχοντας 30 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε άλλους 12.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην παρέα του Λούκα Ντόντσιτς και για τη μεγάλη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς και εξέφρασε την χαρά του για τη συνεργασία του με τον Ντοκ Ρίβερς. «Είμαι χαρούμενος που ο Ντοκ Ρίβερς είναι προπονητής μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο δωδεκάλεπτο ήμασταν κακοί, δεχτήκαμε εννιά τρίποντα. Στη συνέχεια παίξαμε πολύ σκληρά και κερδίσαμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να διώξουμε την μπάλα από τα χέρια του Ντόντσιτς και αυτό λειτούργησε. Πήραμε το μάθημά μας από το ματς στο Πόρτλαντ. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα, όταν λειτουργείς σε αυτό το κομμάτι, θα βρεις ρυθμό και σ την επίθεση. Σήμερα πήραμε ενέργεια από την άμυνα και παίξαμε καλό μπάσκετ. Έχουμε άλλα 35 παιχνίδια με έναν προπονητή που μας δίνει κατεύθυνση και αισιοδοξία. Είμαι χαρούμενος που ο Ντοκ Ρίβερς είναι προπονητής μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ