Αδράνεια και ποδοσφαιρική αφέλεια στοίχισαν δυο «δικούς» του βαθμούς

Αδράνεια και ποδοσφαιρική αφέλεια στοίχισαν δυο «δικούς» του βαθμούς

Ο Άρης έφτασε κοντά στο να πετύχει την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, πλήρωσε, όμως, τα λάθη που έγιναν στις καθυστερήσεις και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που ο Άρης δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά, χάνοντας δυο «δικούς» του βαθμούς. Έγινε το ίδιο και σε άλλα ματς, όπως για παράδειγμα σε αυτό με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το σίγουρο, βέβαια, είναι ότι ο Άκης Μάντζιος ελπίζει να μην ξανασυμβεί. Η ομάδα του δεν έθελξε με την απόδοση της, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε παθιασμένα, πήγε, όμως, το παιχνίδι εκεί που ήθελε, με την γκολάρα του Μορόν.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ θα ταίριαζε απόλυτα να πει κανείς ότι το τέρμα που σημείωσε ο Ισπανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, είναι από αυτά που αξίζει να πληρώσει κανείς εισιτήριο για να το θαυμάσει από κοντά, «πέσαμε», όμως στην περίπτωση με τα άδεια γήπεδα.

Ο Άρης δεν δέχτηκε, λοιπόν, κλασσικές ευκαιρίες, ενώ η όποια πίεση δημιουργήθηκε με μακρινές μπαλιές. Έδειξε, λοιπόν, να κρατάει σχετικά άνετα το υπέρ του αποτέλεσμα, αν και μετά το 70’, υπήρχε μια ακατανόητη υποχώρηση των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας μέτρα στον Πανσερραϊκό.

Μια υποχώρηση που δεν είχε να κάνει με οδηγία του προπονητή, όπως ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άκης Μάντζιος. Ο λόγος, λοιπόν, που ο Άρης έφυγε από τις Σέρρες με συγκομιδή ενός μόνου βαθμού, από το χθεσινό (3/2) παιχνίδι, ήταν η ποδοσφαιρική αφέλεια και η αδράνεια στη φάση του γκολ της ισοφάρισης από τον Άλεξιτς.

Ο Άρης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους χώρους που άφηνε ο Πανσερραϊκός, καθώς έβγαινε μπροστά, προκειμένου να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Δεν κατάφερε, ούτε να κρατήσει την μπάλα στα τελευταία λεπτά, προκειμένου να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και να μη δώσει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν βαθιές μπαλιές προς τη μεγάλη περιοχή του.

Λάθη, φυσικά και γίνονται στο ποδόσφαιρο. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, όμως, είναι χωρίς επιστροφή. Κάτι που πλήρωσε ο Άρης με την απώλεια δύο βαθμών. Ο Άκης Μάντζιος θα αφήσει πίσω το ματς στις Σέρρες και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για δύο παιχνίδια.

Το εκτός έδρας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/2) και τον εκτός έδρας ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (13/2). Κάνοντας την ανάλογη διαχείριση και δίνοντας, όπως είναι λογικό, μεγαλύτερο βάρος στην αναμέτρηση του Αγρινίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ