NBA: Μπογκντάνοβιτς και Σνάιντερ ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στον πάγκο των Χοκς

NBA: Μπογκντάνοβιτς και Σνάιντερ ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στον πάγκο των Χοκς

Απίστευτο σκηνικό με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να έχει έντονη διαφωνία με τον Κουίν Σνάιντερ, με τους δύο άνδρες να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι Χοκς επιβλήθηκαν των Μπουλς με 113-101 και σχεδόν καπάρωσαν τη θέση που οδηγεί στα play-in του ΝΒΑ, όμως κάτι άλλο τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Κουίν Σνάιντερ είχαν μία έντονη διαφωνία και μάλιστα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης: Πογέτ: «Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά θα είμαι πάντα υποστηρικτής της Ελλάδας» (pic)

Στο video αρχικά εμφανίζεται ο Μπογκντάνοβιτς έξαλλος να πετάει ένα μπουκάλι με νερό στο παρκε, με τον Σέρβο στην συνέχεια να σηκώνεται από τον πάγκο και να πηγαίνει προς το μέρος του προπονητή του, με τους δυο τους να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Μετά τον αγώνα πάντως οι δύο άνδρες θέλησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα , λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. «Ο Κουίν είναι ο άνθρωπός μου. Με έχει σπρώξει όλη την σεζόν. Είχαμε τέτοιους μικρούς τσακωμούς όλη την σεζόν, είναι φυσιολογικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπογκντάνοβιτς.

O Σνάιντερ από την άλλη πρόσθεσε ότι ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός σήμερα και είμαστε μία χαρά. Βασικά είμαστε καλύτερα από καλά, είμαστε εξαιρετικά. Και λατρεύω πώς παίζει στην άμυνα, ενώ ήταν τόσο συνεπής και στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ