Τζόρτζ : «Θέλω να παίξω στους Λέικερς»

Τζόρτζ : «Θέλω να παίξω στους Λέικερς»

Ο Πολ Τζορτζ δήλωσε πως όνειρο του αποτελεί να αγωνιστεί με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα.

Ο Πολ Τζορτζ μίλησε για την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του κι αυτή δεν είναι άλλη από τους Λος Άντζελες Λέικερς, που αγωνίζονται στη γενέτειρα του. Ο Αμερικανός φόργουορντ παραδέχτηκε πως θέλει να πάρει μεταγραφή στους λιμνάνθρωπους και να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με την ιστορική ομάδα της Καλιφόρνια.

«Λατρεύω το Λος Άντζελες. Είναι το σπίτι μου. Μεγάλωσα βλέποντας τον Κόμπι. Θέλω να πάω εκεί, να παίξω με την ομάδα της πόλης μου και να βάλω την φανέλα των Λέικερς. Δεν με φανταζόμουν ποτέ με τις φανέλες των Πέισερς ή των Θάντερ. Όλοι θα σου πουν ότι θέλουν να παίξουν στο σπίτι τους.

Αυτό θα είναι πάντα κάτι που θέλω να πετύχω στη ζωή μου. Θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα και κατά κάποιον τρόπο, θέλω να παίξω στο Λος Άντζελες. Αλλά την ίδια ώρα, σκέφτεσαι για το ποια είναι η σωστή κίνηση για την καριέρα σου», είπε μεταξύ άλλων ο Τζορτζ, που πριν 24 ώρες έγινε free agent καθώς περιμένει μια καλή πρόταση προκειμένου να αφήσει την Οκλαχόμα και τους Θάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ