Δεν θέλει ούτε να ακούει για ΝΒΑ ο Τζέιμς! (pic)

Δεν θέλει ούτε να ακούει για ΝΒΑ ο Τζέιμς! (pic)

Φαίνεται πως η περσινή εμπειρία του Μάικ Τζέιμς στο ΝΒΑ τού άφησε πληγές, που παραμένουν ανοικτές. Κι όχι άδικα, εδώ που τα λέμε. Θυμίζουμε ότι μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του πέρυσι στο summer league του Λας Βέγκας, ο Τζέιμς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, που υπέγραψε τα καινούρια two-way contracts. Τα συμβόλαια […]

Φαίνεται πως η περσινή εμπειρία του Μάικ Τζέιμς στο ΝΒΑ τού άφησε πληγές, που παραμένουν ανοικτές. Κι όχι άδικα, εδώ που τα λέμε.

Θυμίζουμε ότι μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του πέρυσι στο summer league του Λας Βέγκας, ο Τζέιμς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, που υπέγραψε τα καινούρια two-way contracts. Τα συμβόλαια δηλαδή, που επιτρέπουν στις ομάδες του ΝΒΑ να πηγαινοφέρνουν κατά το δοκούν τους παίκτες στη G-League και πάλι στο ΝΒΑ, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Ο Τζέιμς έγινε επίσης ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που ενώ είχε συμβόλαιο two-way, ξεκίνησε ως βασικός στην πρεμιέρα του περσινού ΝΒΑ με τους Σανς. Και συνέχισε να παίζει καλά μαζί τους, με αποτέλεσμα η ομάδα του Φίνιξ να τον επιβραβεύσει στις αρχές Δεκέμβρη μετατρέποντας το συμβόλαιό του σε εγγυημένο ως το τέλος της σεζόν.

Κι εκεί που ο Τζέιμς είχε πιστέψει ότι είχε αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, λίγο πριν φύγει το 2017, οι Σανς τον άφησαν ελεύθερο! Δεν μπόρεσε να το εξηγήσει ποτέ. Λίγο αργότερα κι αφού έκανε ένα σύντομο και αποτυχημένο πέρασμα από τους Πέλικανς, επέστρεψε στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, όπου ένιωσε ξανά… άρχοντας.

Όμως η πίκρα για τη συμπεριφορά των Σανς τού έμεινε. Και τη βγάζει σε ένα tweet, που ανέβασε ως απάντηση ενός σχολίου που κάνει κάποιος Αμερικανός, εκφράζοντας την έκπληξή του που ο Τζέιμς δεν παίζει πλέον στο ΝΒΑ.

«Δεν έχω καν ατζέντη για το ΝΒΑ και θα εξακολουθήσω να μην έχω για κάμποσο καιρό ακόμα», απαντά ο Μάικ Τζέιμς. Όπερ σημαίνει ότι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται επιστροφή του στο ΝΒΑ, στο προσεχές μέλλον τουλάχιστον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ