Στους Κινγκς ο Μπιέλιτσα για τρία χρόνια

Στους Κινγκς ο Μπιέλιτσα για τρία χρόνια

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα τελικά θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς από τη νέα περίοδο, με τον Σέρβο να υπογράφει για τρία χρόνια.

Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Γιόγκι Φέρελ, οι Σακραμέντο Κινγκς συμφώνησαν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα. Σύμφωνα με το Yahoo Sports, οι δύο πλευρές «έδωσαν τα χέρια» για τριετή συνεργασία έναντι 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο ο τρίτος χρόνος του συμβολαίου του Σέρβου φόργουορντ δεν είναι εγγυημένος. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 30χρονος άσος είχε συμφωνήσει σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Σίξερς, ωστόσο δεν το υπέγραψε ποτέ και στη συνέχεια ενημέρωσε την ομάδα της Φιλαδέλφεια ότι τη νέα σεζόν θα αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Τελικά, όμως, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού πρώτα συζήτησε με τον συμπατριώτη του και γενικό διευθυντή των Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς.

Την τελευταία τριετία ο Μπιέλιτσα αγωνίστηκε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τους οποίους είχε την παρελθούσα σεζόν μέσο όρο 6,8 πόντους και 4,1 ριμπάουντ σε 20,5 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Επελέγη το 2010 στο νούμερο 35 του ντραφτ από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αλλά δεν έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς από τον Ερθρό Αστέρα συνέχισε την καριέρα του σε Μπασκόνια (2010-13) και Φενερμπαχτσέ (2013-15). Μάλιστα, το 2015 αναδείχθηκε MVP της σεζόν στη EuroLeague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ