Σίξερς για Τζαμάλ Κρόφορντ

Σίξερς για Τζαμάλ Κρόφορντ

Ο Κρόφορντ παραμένει χωρίς ομάδα και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς προσπαθούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους

Ο Τζαμάλ Κρόφορντ δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς προσπαθούν να τον πείσουν να υπογράψει μαζί τους. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια προσπαθεί να προσθέσει εμπειρία στη νεανική ομάδα που διαθέτει για να κάνει ακόμη ένα βήμα παραπάνω και να φτάσουν στους τελικούς της Ανατολής στα πλέι οφ.

Ο Κρόφορντ είναι ίσως η επιτομή του «έκτου παίκτη» στο ΝΒΑ και με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει πολύ τους ταλαντούχους Σίξερς με εύκολο σκορ από τον πάγκο. Την περσινή σεζόν ο Κρόφορντ αγωνίστηκε στη Μινεσότα και είχε 10 πόντους στα 20 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ κατά μέσο όρο. Επίσης, η απόκτηση του 38χρονου γκαρντ σε συνδυασμό με την παρουσία του Τζέι Τζέι Ρέντικ η ομάδα του Τζοέλ Εμπίντ μπορεί να αποκτήσει μία περιφέρεια φωτιά με δύο έμπειρους σουτέρ να πλαισιώνουν τον δευτεροετή πλέον Μαρκέλ Φουλτς, κάνοντας τη ζωή του ευκολότερη.

Αν υπολογίσουμε και το ότι οι αντίπαλοι πρέπει να εστιάζουν την προσοχή τους στο χαμηλό ποστ και τον Εμπίντ, τότε οι αντίπαλες άμυνες πρέπει να ζυγίσουν τις επιλογές τους και είτε να μαρκάρουν τον θηριώδη σέντερ της Φιλαδέλφεια χωρίς βοήθειες, είτε να δώσουν χώρο και χρόνο στην περιφέρεια να εκτελέσει.

Αν τελικά ο Τζαμάλ Κρόφορντ υπογράψει στην ομάδα της Ανατολής, τότε θα πρόκειται για μία ποιοτική κίνηση που μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα, παρά τα 38 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ