Σφήνα των Γουόριος για Τζαμάλ Κρόφορντ

Σφήνα των Γουόριος για Τζαμάλ Κρόφορντ

Οι Πρωταθλητές του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν να προσθέσουν εμπειρία στην περιφέρεια του και προσανατολίζονται στην απόκτηση του σούπερ βετεράνου, Τζαμάλ Κρόφορντ.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κυριαρχήσουν στο ΝΒΑ, με πολλούς ειδικούς να αναφέρουν πως βρισκόμαστε στην αρχή μιας δυναστείας. Για να το καταφέρουν αυτό οι Πολεμιστές, εκτός από τη συγκέντρωση πολλών μεγάλων παικτών, βασίζονται και στην ομοιογένεια.

Φέτος χαρακτηριστικά αρκέστηκαν σε πολύ λίγες κινήσεις ενώ δεν έχασαν κανένα από τα μεγάλα αστέρια τους. Ωστόσο μερικές ποιοτικές προσθήκες με ταλαντούχους και εξαιρετικά έμπειρους παίκτες είναι πάντα ζωτικής σημασίας στον μαραθώνιο των σχεδόν 100 αγώνων που θα δώσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι μετά την υπογραφή του Ντε Μάρκους Κάζινς που αν επιστρέψει υγιής και… καλά στα μυαλά του, είναι ικανός να κάνει τη διαφορά, το Γκόλνετν Στέιτ προσανατολίζεται στην απόκτηση του Τζαμάλ Κρόφορντ, που αν πραγματοποιηθεί θα επιστρέψει στην ομάδα μετά από μια δεκαετία και τη σεζόν 2008-2009 όπου αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στα 38 του χρόνια ο Κρόφορντ που έμεινε ελεύθερος από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, δείχνει να το έχει ακόμα καθώς πέρσι αγωνίστηκε σε 80 ματς κανονικής περιόδου για 21 σχεδόν λεπτά μέσο όρο, προσφέροντας 10,3 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Ο Κρόφορντ σε όλη σχεδόν την καριέρα του έρχεται από τον πάγκο για να κάνει τη διαφορά ή να δώσει ποιοτικά λεπτά στην εκάστοτε ομάδα του, αφού χαρακτηριστικά από τα 1262 ματς καριέρα στο ΝΒΑ, μόλις στα 433 ξεκίνησε βασικός, ενώ τρεις φορές στην καριέρα του έχει βραβευθεί σαν ο καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς (2010, 2014, 2016).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ