Βαριές τιμωρίες για Ίνγκραμ, Πολ και Ρόντο

Οι Μπράντον Ίνγκραμ, Ρατζόν Ρόντο και Κρις Πολ τιμωρήθηκαν βαριά από το ΝΒΑ για το επεισόδιο που είχαν στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Ρόκετς.

Βαριές τιμωρίες για Ίνγκραμ, Πολ και Ρόντο | to10.gr

Βαριά θα είναι τελικά η τιμωρία των Μπράντον Ίνγκραμ, Ρατζόν Ρόντο και Κρις Πολ για τη διένεξη που είχαν στην προχθεσινή αναμέτρηση των Λέικερς με τους Ρόκετς. Οι τρεις παίκτες έφαγαν καμπάνα επειδή ήρθαν στα χέρια και δεν θα αγωνιστούν σε κάποια παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις θα πληρώσουν ένα γερό πρόστιμο στη λίγκα για τις μπουνιές που έπαιξαν 4 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Ίνγκραμ που ήταν και ο κύριος υπεύθυνος για όσα έγιναν, μετά το φάουλ που έκανε στον Χάρντεν και το σπρώξιμο του στον σούπερ σταρ του Χιούστον, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί για τέσσερα παιχνίδια, ενώ θα δώσει και το ποσό των 158.000 δολαρίων.

Επίσης, ο συμπαίκτης του Ρόντο, θα λείψει από τρία ματς και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 186.000 δολαρίων, ενώ ο Πολ θα είναι απών από δύο ματς, όμως θα πληρώσει το τεράστιο πρόστιμο των 491.000 δολάρια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο