Οι Ουίζαρντς πήραν στην παράταση τη ματσάρα του Πόρτλαντ (vids)

Οι Ουίζαρντς πήραν στην παράταση τη ματσάρα του Πόρτλαντ (vids)

Οι Ουίζαρντς πανηγύρισαν τεράστια νίκη επί των Μπλέιζερς στην παράταση με 125-124, ενώ οι Γουλβς κέρδισαν με 101-91 των Πέισερς, σ' ένα ματς στο οποίο ο Άντριου Ουίγκινς αποχώρησε τραυματίας.

Φοβερό ματς, με μπόλικο θέαμα και συνοδευόμενο από παράταση έλαβε χώρα στο Πόρτλαντ, καθώς οι Ουίζαρντς νίκησαν με 125-124 των Μπλέιζερς.

Η ομάδα Ουάσινγκτον έστειλε το ματς στην παράταση χάρη σε ένα σπουδαίο τρίποντο του Μπράντλεϊ Μπιλ (111-111). Μάλιστα, στο επιπλέον πεντάλεπτο ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στο Πόρτλαντ μετά από δύο άστοχες βολές του Τζον Ουόλ, αλλά αστόχησε σε λέι-απ, με το φινάλε στο ματς να είναι εν γένει συναρπαστικό.

Ο Μαρκίφ Μόρις με 28 πόντους με 6/10 τρίποντα και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος της συνάντησης, με τον Μπιλ να προσθέτει 25 πόντους. Για τους Μπλέιζερς, ο Λίλαρντ είχε 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ωστόσο ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έμεινε στους 13 πόντους με 5/25 σουτ!

Οι νικητές ανέβηκαν στο 1-2, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 2-1.

Οι Γουλβς κέρδισαν με 101-91 των Πέισερς και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 2-2 έπειτα από 4 αγώνες, σ’ ένα ματς στο οποίο ο Άντριου Ουίγκινς αποχώρησε με τραυματισμό στον δεξιό τετρακέφαλο. Οι Γουλβς έχτισαν ένα σερί 12-0 στην τέταρτη περίοδο, γεγονός που του έκανε να ξεφύγουν στο +11 και αυτό το σημείο αποδείχθηκε κομβικό για την έκβαση του άγωνα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών εν μέσω αποδοκιμασιών, με τον Καρλ-Άντονι Τάουνς να προσθέτει 17 πόντους και 14 ριμπάουντ. Για τους Πέισερς, οι Βίκτορ Ολαντίπο και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχαν από 20 πόντους.

Αναλυτικά οι αριθμοί των δύο αναμετρήσεων:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ