Πίστονς – Σίξερς 133-132

Πίστονς – Σίξερς 133-132

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς νίκησαν σε ένα τρομερό ματς τους Φιλαδέλφια Σίξερς με 133-132 κι έκαναν το 3/3, χάρη σε καλάθι και φάουλ του εκπληκτικού Μπλέικ Γκρίφιν που τελείωσε την αναμέτρηση με 50 πόντους!

Σε ένα από τα κορυφαία ματς ως τώρα στη σεζόν στο ΝΒΑ, οι Κλίπερς επικράτησαν εντός έδρας των Σίξερς με 133-132 κι έκαναν το 3/3, με τους φιλοξενούμενους να έχουν υποστεί τη δεύτερη ήττα τους σε τέσσερα ματς. Το Ντιτρόιτ πήρε ένα μυθικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ και ουσιαστικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο εξαιτίας της ανεπανάληπτης εμφάνισης που πραγματοποίησε ο Μπλέικ Γκρίφιν.

Ο σταρ των Πίστονς ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του, καθώς σημείωσε 50 πόντους, κάνοντας ρεκόρ καριέρας, μάζεψε 14 ριμπάουντ και κυρίως σκόραρε το τελευταίο καλάθι του ματς με μια ατομική ενέργεια και ένα ντράιβ κάνοντας το 132-132, ενώ κέρδισε και φάουλ εκτελώντας εύστοχα μία βολή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρίφιν είχε 4/10 μέχρι εκείνη την ώρα όμως ήταν ψύχραιμος και έδωσε τη νίκη στα πιστόνια.

Πέρα από τον Γκρίφιν, πολύ καλοί ήταν ο Τζάκσον με 23 πόντους, 21 είχε ο Σμιθ και 17 ο Μπούλοκ. Για τους ηττημένους στους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Σίμονς, ο Εμπίντ με 33 ήταν πρώτος σκόρερ και τον ακολούθησε ο παραλίγο ήρωας Ρέντικ με 30, με τον Κόβινγκτον να ακολουθεί με 16.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=201&v=lzLga3cdHXQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ