Τίμπεργουλβς – Λέικερς 124-120

Τίμπεργουλβς – Λέικερς 124-120

Οι Τίμπεργουλβς νίκησαν τους Λέικερς με 124-120 σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια έκανε ντεμπούτο στο ΝΒΑ.

Οι Λέικερς δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι ούτε τη φετινή σεζόν μέχρι τώρα, καθώς ηττήθηκαν και από τους Τίμπεργουλβς του φευγάτου Τζίμι Μπάτλερ με 124-120. Οι λιμνάνθρωποι παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια όμως και πάλι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στις λεπτομέρειες αλλά και στο clutch τρίποντο του Μπάτλερ  λίγο πριν το τέλος.

Ο Μπάτλερ πέτυχε μάλιστα πέντε από τα έξι τρίποντα του στην τέταρτη περίοδο και συνολικά σημείωσε 32 πόντους. Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φλέρταρε με το τριπλ-νταμπλ (29 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ) ανήμερα της επετείου των 15 ετών από το επαγγελματικό ντεμπούτο του και πέτυχε 10 πόντους στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Επίσης για τους νικητές, εκτός του Μπάτλερ, μεγάλο ματς έκανε ο Τάουνς με 25 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Ίνγκραμ είχε 24.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=TOIZvkyv3NE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ