Στους Σπερς το ντέρμπι του Τέξας, νικηφόροι Μπλέιζερς και Νάγκετς

Στους Σπερς το ντέρμπι του Τέξας, νικηφόροι Μπλέιζερς και Νάγκετς

Την παράταση χρειάστηκαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς για να επικρατήσουν των Ντάλας Μάβερικς με 113-108. Αισθητή η απουσία του Άντονι Ντέιβις στην ήττα των Πέλικανς με 116-111 από τους Νάγκετς, ενώ η «πολυφωνία» στην επίθεση των Μπλέιζερς τους χάρισε τη νίκη στην έδρα των Πέισερς με 103-93

Σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση η οποία εξελίχθηκε σε προσωπική μονομαχία του Λούκα Ντόνσιτς με τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, οι Σαν Αντόνιο Σπερς επικράτησαν στην παράταση των Ντάλας Μάβερικς με 113-108.

Αν και οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 13 πόντους (53-40), οι «Μαβς» του Σλοβένου σταρ κατάφεραν όχι μόνο να μειώσουν, αλλά και να προσπεράσουν στο σκορ τους αντιπάλους τους στα τέλη της τρίτης περιόδου.

Με το σκορ στο 102-101 και 2,5» στο ρολόι, ο Ντένις Σμιθ Τζούνιορ πήγε στις βολές, αλλά ευστόχησε μόνο μια. Ο ΝτεΡόζαν έχασε την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι και η αναμέτρηση πήγε στην παράταση.

Εκεί οι παίκτες; του Γκρεγκ Πόποβιτς ήταν ανώτεροι, παίρνοντας τελικά την 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Οι 34 πόντοι του ΝτεΡόζαν σε συνδυασμό με τους 20 του Όλντριτζ ήταν καταλυτικοί για τους γηπεδούχους, ενώ ο Λούκα Ντόνσιτς με 31 πόντους έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει την ήττα.

https://www.youtube.com/watch?v=IdqC0c3eTg0

Με νίκες συνέχισαν οι Ντένβερ Ναγκετς, καθώς επικράτησαν εντός έδρας των Νιού Όρλεανς Πέλικανς με 116-111.

Η απουσία του Άντονι Ντέιβις ήταν αισθητή, καθώς οι Πέλικανς είχαν ένα κενό τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά χωρίς τον σούπερ σταρ τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης για το μεγαλύτερο μέρος της, προπορευόμενοι ακόμα και με 18 πόντους (76-58).

Αν και οι Πέλικανς εξαπέλυσαν μια αντεπίθεση και έφτασαν τη διαφορά στο καλάθι (94-92) οι Νάγκετς διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση, κράτησαν το προβάδισμα και πήραν τελικά τη νίκη.

Ένα ριμπάουντ μακριά από το triple-double έφτασε ο Νίκολα Γιόκιτς για το Ντένβερ (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ), ενώ και ο Γκάρι Χάρις ήταν σημαντικότατος για τους γηπεδούχους (23 πόντοι). Ο Τζούλιους Ραντλ έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει την απουσία του Ντέιβις (24 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ωστόσο ήταν αρκετά μόνος.

https://www.youtube.com/watch?v=fMQ_Q0bGtGw

Με νίκη συνέχισαν και οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς οι οποίοι επικράτησαν στην Ιντιανάπολις των Πέισερς με 103-93.

Αν και ο Ντέμιαν Λίλαρντ δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή φόρμα (5/13 σουτ) η ομάδα του Πόρτλαντ βρήκε λύσεις στην επίθεση και έχοντας 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων έφτασε στη νίκη.

Προσπάθησε για την Ιντιάνα ο Βίκτορ Ολαντίπο (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ).

https://www.youtube.com/watch?v=HGML2I2QylA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ