Νέα ήττα των Ρόκετς, ανεβαίνουν οι Θάντερ

Νέα ήττα των Ρόκετς, ανεβαίνουν οι Θάντερ

Το Πόρτλαντ υποχρέωσε στην 5η ήττα της σεζόν τους Ρόκετς με 104-85 και το βύθισε περισσότερο στην κρίση του. Οι Κινγκς και οι Θάντερ ξεκίνησαν να βρίσκουν ρυθμό σημειώνοντας νίκες κόντρα σε Μάτζικ και Κλίπερς, ενώ οι Χόρνετς νίκησαν εντός έδρας τους Χιτ.

«Χιούστον έχουμε πρόβλημα». Οι Ρόκετς έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τη σεζόν και η νέα εντός έδρας ήττα από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχει ξεκινήσει να χτυπάει «καμπανάκια» στο στρατόπεδο της ομάδας.

Αν και ο MVP της περασμένης σεζόν, Τζέιμς Χάρντεν δεν αγωνίστηκε καθόλου η ήττα ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία για τους περσινούς φιναλίστ της Δύσης. Ενδεικτικό στοιχείο πως οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν ούτε μια φορά μπροστά στο σκορ, ενώ οι Μπλέιζερς είχαν φτάσει ακόμα και στο +28 (81-53).

Οι σέντερ των δύο ομάδων κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους καθώς ο Γιούσεφ Νούρκιτς σημείωσε 22 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Κλιντ Καπέλα έκανε επίσης double double με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ. Πολύ άστοχοι για τους Τεξανούς οι Πολ και Γκόρντον με συνολικά 10 στα 37 σουτ.

Πλέον οι Ρόκετς βρίσκονται στην προτελευταία θέση της περιφέρειας με 1-5, ενώ το Πόρτλαντ στην τρίτη πίσω από Γουόριορς και Νάγκετς.

https://www.youtube.com/watch?v=XikN9IBgXHM

Ρυθμό ξεκινούν να βρίσκουν οι Οκλαχόμα Σϊτι Θάντερ, οι οποίοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 13 στο ημίχρονο (67-54) από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, κατάφεραν να ανατρέψουν το παιχνίδι και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη φετινή νίκη τους.

Το δίδυμο Τζορτζ-Γουέστμπρουκ ήταν αυτό που «καθάρισε» για τους γηπεδούχους με 32 πόντους έκαστος, ενώ ο Ντανίλο Γκαλινάρι σημείωσε 27 πόντους για την ομάδα του Λος Άντζελες.

https://www.youtube.com/watch?v=AvGYBW49zGc

Σε καλό μονοπάτι βρίσκονται και οι Σακραμέντο Κινγκς οι οποίοι επικράτησαν με 107-99 στο Ορλάντο των Μάτζικ και ανέβηκαν στο 5-3.

Αν και το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, η νεανική ομάδα των Κινγκς έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μισό και έφτασε στη νίκη.

Μπάντι Χιλντ (25 ποντοι, 11 ριμπάουντ) και Νεμάνια Μπιέλιτσα ηγήθηκαν των «βασιλιάδων» ενώ για τους ηττημένους προσπάθησε ο Νίκολα Βούσεβιτς (15 πόντοι, 15 ριμπάουντ).

Αυτό είναι το κορυφαίο ξεκίνημα της τελευταίας δεκαετίας από την ομάδα του Σακραμέντο η οποία έχει να μπει στα πλέι οφ από το 2006.

Ένας Τόνι Πάρκερ από τα… παλιά βρέθηκε στη Σάρλοτ για λογαριασμό των Χόρνετς και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 125-113 επί των Μαϊάμι Χιτ.

Ο θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς με μια vintage εμφάνιση έδειξε πως παρά το γεγονός πως διανύει το 38ο έτος της ζωής του έχει ακόμα πράγματα να προσφέρει, κάτι το οποίο φαίνεται μέσα από τους 24 πόντους και τις 11 ασίστ που είχε κόντρα στην ομάδα της Φλόριντα.

Σε… κέφια βρέθηκε και ο βετεράνος, Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους για τους Χιτ, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.

https://www.youtube.com/watch?v=l4A71ZEKzks

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ