Έσπασε το αρνητικό σερί το Χιούστον, «δαγκώνουν» οι αρκούδες του Μέμφις

Έσπασε το αρνητικό σερί το Χιούστον, «δαγκώνουν» οι αρκούδες του Μέμφις

Επιτέλους νίκη για τους Ρόκετς επί των Νετς με 119-111. Σπουδαίο «διπλό» των Γκρίζλις στη Γιούτα με 110-100.

Νίκη δια… χειρός Κρις Πολ για τους Χιούστον Ρόκετς απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς με 119-111.

Ο βετεράνος γκαρντ ήταν μαγευτικός και άγγιξε το triple-double (32 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 11 ασίστ), αναπληρώνοντας το κενό του Τζέιμς Χάρντεν ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε.

Άξιος συμπαραστάτης του Πολ ήταν ο Κλιντ Καπέλα, καθώς ο Ελβετός σέντερ κυριάρχησε στην αντίπαλη ρακέτα (22 γκολ, 13 ριμπάουντ).

Για τους ηττημένους ο Κρις ΛεΒέρτ προσπάθησε σημειώνοντας 29 πόντους, ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν.

ΠΛέον οι Ρόκετς βρίσκονται στο 2-5 και έχουν να κάνουν αγώνα… δρόμου για να φτάσουν στις κορυφαίες θέσεις που βρίσκονταν πέρσι.

https://www.youtube.com/watch?v=EUCyf0hVl40

Μεγάλη νίκη σημείωσαν οι Μέμφις Γκρίζλις μέσα στη Γιούτα, επικρατώντας με 110-100 των Τζαζ.

Οι «μορμόνοι» παρατάχθηκαν χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, Ντόναβαν Μίτσελ και κατάφεραν να δυσκολέψουν ιδιαίτερα τους «πλήρεις» φιλοξενούμενους.

Ο Μάικ Κόνλεϊ (28 πόντοι, 5 ασίστ) σε συνδυασμό με τη «γεμάτη» εμφάνιση του Μαρκ Γκασόλ (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ) αποδείχθηκαν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στο «ανεβασμένο» φέτος Μέμφις.

Εξαιρετική εμφάνιση για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Ρίκι Ρούμπιο, καθώς ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα σημείωσε 22 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=scq3Pz6InWk

Συνεχίζουν απογοητευτικά το ξεκίνημα της νέας σεζόν οι Ντάλας Μάβερικς, καθώς γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τους Νιού Γιορκ Νικς με 118-106.

Ντένις Σμιθ Τζούνιορ (23 πόντοι) και Λούκα Ντόνσιτς (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ) προσπάθησαν για τους Τεξανούς, ωστόσο ο ρούκι των Νεοϋορκέζων, Αλόνζο Τρίερ, σημείωσε 23 πόντους από τον πάγκο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

https://www.youtube.com/watch?v=6lowUQQwoKo

Την ίδια ώρα οι Σανς φιλοξενούσαν στο Φοίνιξ τους «μπαρουτοκαπνισμένους» Τορόντο Ράπτορς.

Η νεανική ομάδα της Αριζόνα «κοίταξε στα μάτια» τους Καναδούς για ένα ημίχρονο, κρατώντας σε χαμηλά νούμερα τον σούπερ σταρ τους, Καουάι Λέοναρντ.

Ωστόσο στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι «σοβαρεύτηκαν», πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν στο σκορ, με το 107-98 να είναι κει το τελικό αποτέλεσμα.

Καταπληκτικός για τους Ράπτορς ο Κάιλ Λάουρι (11 πόντοι, 12 ασίστ), σπουδαία εμφάνιση του ρούκι, ΝτεΆντρε Έιτον (17 πόντοι, 18 ριμπάουντ, 2 κοψίματα).

https://www.youtube.com/watch?v=HzidSIOebDU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ