Απρόσμενη ήττα για Σπερς, «στιλέτο» του Μπούκερ στο Μέμφις (vid)

Απρόσμενη ήττα για Σπερς, «στιλέτο» του Μπούκερ στο Μέμφις (vid)

Κακή εμφάνιση των Σαν Αντόνιο Σπερς και ήττα-σοκ εντός έδρας από τους Ορλάντο Μάτζικ με 117-110. «Clutch» κόντρα στο Μέμφις ο Μπούκερ, επιτέλους νίκη για τους Γουίζαρντς.

Οι Ορλάντο Μάτζικ…μάγεψαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς, καθώς τα «σπιρούνια» ήταν αγνώριστα και ηττήθηκαν από την ομάδα της Φλόριντα με 117-110.

Από το ξεκίνημα οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ, ενώ η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 26 πόντους (105-79).

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν ένα επί μέρους σκορ 25-6, η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη για να καλυφθεί και τελικά το Ορλάντο κατέκτησε τη νίκη.

Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (25 πόντοι, 7 ριμπαόυντ), ηγετική εμφάνιση του Άαρον Γκόρντον (26 πόντοι) για τους νικητές.

Τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν πέτυχαν οι Φοίνιξ Σανς, επικρατώντας με 102-100 των Μέμφις Γκρίζλις.

Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, η ομάδα της Αριζόνα κατάφερε να παραμείνει κοντά στο σκορ.

Με το παιχνίδι ισόπαλο στο 100-100 το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ντέβον Μπούκερ, πήρε «πάνω του» την τελευταία επίθεση και πέτυχε πολύ μεγάλο καλάθι με 1,7» να απομένουν.

Στην επαναφορά ο Κόνλεϊ αστόχησε σε τρίποντο και οι Σανς πήραν τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ φορμαρισμένο αντίπαλο.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ντέβον Μπούκερ, καθώς εκτός από το νικητήριο καλάθι ήταν και πρώτος σκόρερ των νικητών (25 πόντοι). Την αστοχία των Μαρκ Γκασόλ και Μάικ Κόνλεϊ (συνολικά 5/29 σουτ) προσπάθησε να καλύψει ο εξαιρετικός Σέλβιν Μακ (21 πόντοι, 4 κλεψίματα).

https://www.youtube.com/watch?v=JXl7-nt1hCo

Τέλος στο αρνητικό σερί 5 ηττών έβαλαν οι Ουάσινγκον Γουίζαρντς, καθώς οι «μάγοι» επικράτησαν με 108-95 των Νιού Γιορκ Νικς.

Η ομάδα της πρωτεύουσας που έχει ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό, έπαιξε πειστικά και επικράτησαν δίκαια απέναντι στους Νεοϋοερκέζους με τους Γουόλ (26 πόντοι, 7 ασίστ) και Μπιλ (22 πόντοι) να δίνουν το έναυσμα της νίκης.

Ο Ένες Κάντερ με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ σημείωσε double-double για τους ηττημένους.

https://www.youtube.com/watch?v=I4_DkK3E9KU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ