Συντριβή των Τίμπεργουλβς στο Πόρτλαντ, ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τους Σίξερς (vid)

Συντριβή των Τίμπεργουλβς στο Πόρτλαντ, ακόμα μια εκτός έδρας ήττα για τους Σίξερς (vid)

Οι Μπλέιζερς έκαναν μια... χαψιά τους Τίμπεργουλβς επικρατώντας με το βαρύ 111-81, ενώ οι Σίξερς έκαναν (πάρα) πολλά λάθη στο Μπρούκλιν και συνετρίβησαν από τους Νετς με 122-97.

Στην αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν ήταν οι «λύκοι» αυτοί που… μύρισαν αίμα.

Αντίθετα, οι Μπλέιζερς μετά την ήττα απέναντι στους Λέικερς μερικές ώρες νωρίτερα έδειχναν αφηνιασμένοι και… παρέσυραν τη Μινεσότα.

Ο Γιούσεφ Νούρκιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης των νικητών, καθώς μέσα σε μόλις 22 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 19 πόντους και μάζεψε 12 ριμπαόυντ, ενώ ο Καρλ Άντονι Τάουνς (25 πόντοι) δεν ήταν αρκετός για να καλύψει το κενό των Τζίμι Μπάτλερ και Τζεφ Τιγκ.

https://www.youtube.com/watch?v=Di82nU09Zxw

Μπορεί τη φετινή σεζόν οι Φιλαδέλφεια Σίξερς να είναι αήττητοι εντός έδρας, ωστόσο μακριά από το σπίτι τους οι εμφανίσεις τους είναι πραγματικά απογοητευτικές.

Αυτό φρόντισαν να δείξουν σε ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς παρότι έμειναν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο γνώρισαν τελικά την ήττα με 122-97.

Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον, ΝτιΆντζελο Ράσελ και Τζάρετ Άλεν αποτελούσαν την «αιχμή του δόρατος» των γηπεδούχων με 57 πόντους, εκμεταλλευόμενοι τα 27 λάθη (!) των αντιπάλων τους.

Προσπάθησαν Σίμονς (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Εμπίντ (16 πόντοι, 15 ριμπάουντ) για τους Σίξερς, ωστόσο πάλευαν μόνοι για την ομάδα τους, με την 5η ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια να είναι γεγονός.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5bUO9IZFp4

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ