Έβαλαν τέλος στο σερί των Νάγκετς οι Γκρίζλις, ρεσιτάλ Γουάιτσαϊντ κόντρα στους Σπερς (vid)

Έβαλαν τέλος στο σερί των Νάγκετς οι Γκρίζλις, ρεσιτάλ Γουάιτσαϊντ κόντρα στους Σπερς (vid)

«Δάγκωσαν» τους Νάγκετς οι «αρκούδες» που επικράτησαν με 89-87. «Μαγικός» ο Χασάν Γουάιτσαϊντ στη σημαντική νίκη των Χιτ επί των Σπερς με 95-88

Στη σκληρή έδρα των Μέμφις Γκρίζλις σταμάτησε το αήττητο σερί 5 αγώνων των Ντένβερ Νάγκετς, καθώς οι «αρκούδες» επικράτησαν με 89-87.

Οι δύο ομάδες προχωρούσαν πόντο-πόντο για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν τη νίκη.

Από 20 πόντους είχαν οι Μαρκ Γκασόλ και Τζάρεν Τζάκσον για το Μέμφις, ενώ άλλους τόσους είχε και ο Γκάρι Χάρις για το Ντένβερ.

Πλέον οι Γκρίζλις βρίσκονται στο 6-4, με τους Ναγκετς να πέφτουν στο 9-2.

Μυθική εμφάνιση κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς σημείωσε ο σέντερ των Μαϊάμι Χιτ, Χασάν Γουάιτσαϊντ.

Ο 29χρονος «ψηλός» έφτασε μια ανάσα από ένα καταπληκτικό triple-double, σημειώνοντας συνολικά 29 πόντους, 20 ριμπάουντ και 9 (!) κοψίματα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μαϊάμι είχε τον πλήρη έλεγχο.

Εκτός του Γουάιτσαϊντ άλλους 20 πόντους πρόσθεσε ο Γουέιν Έλινγκτον, ενώ ίδιο αριθμό πέτυχε και ο Πάτι Μιλς για τα «σπιρούνια».

Ακόμη μια νίκη σημείωσαν οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς με 107-98, στην προσπάθεια των «πελεκάνων» να μπουν στα πλέι οφ.

Μετά από δύο σχετικά μέτριες εμφανίσεις του Άντονι Ντέιβις στα τελευταία παιχνίδια, ο πάουερ φόργουορντ της Νέας Ορλεάνης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις.

Με απολογισμό 37 πόντους, 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 4 κοψίματα, ο ίσως κορυφαίος «ψηλός» του πρωταθλήματος επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις… εξωγήινες εμφανίσεις.

Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Τζρού Χόλιντεϊ (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ) ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στο triple-double, ενώ για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ζακ Λαβίν ήταν ο καλύτερος παίκτης των Μπουλς (22 πόντοι).

Την έκτη σερί νίκη τους πέτυχαν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι επικράτησαν με 95-86 στο Κλίβελαντ των Καβαλίερς.

Αν και ο Ράσελ Γουέστμπορουκ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ο Ντένις Σρέντερ ήταν άξιος αντικαταστάτης του.

Ο Γερμανός γκαρντ σημείωσε 28 πόντους και κατάφερε να συνεισφέρει τα μέγιστα για την ομάδα του, αρκετά καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ρούκι των Καβαλίερς, Κόλιν Σέξτον (15 πόντοι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ