«Άλωσαν» το Ντένβερ οι Νετς, ήττα για τους Χοκς του Ντόρσεϊ

«Άλωσαν» το Ντένβερ οι Νετς, ήττα για τους Χοκς του Ντόρσεϊ

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση των Νετς με τους Νάγκετς, με το τελικό σκορ να είναι στο 112-110 υπέρ των Νεοϋορκέζων

Σπουδαία νίκη κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς σημείωσαν οι Μπρούκλιν Νετς, κλείνοντας τη νίκη με 112-110 λίγα δέκατα του δευτερολέπτου πριν το φινάλε.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, με τους Νάγκετς να «κλείνουν» τη διαφορά στην τρίτη περίοδο.

Με λιγότερο από 24 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Κάρις ΛαΒέρτ πήρε την τελευταία επίθεση και σκόραρε πολύ μεγάλο δίποντο με 0,3» στο χρονόμετρο.

Στο απειροελάχιστο χρόνο που απέμεινε οι Νάγκετς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και έτσι η νεανική ομάδα των Νετς πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της λίγκας.

Στους 23 σταμάτησε ο ΝτιΆΝτζελο Ράσελ για το Μπρούκλιν, σπουδαία εμφάνιση από τον Νίκολα Γιόκιτς (37 πόντοι, 21 ριμπάουντ).

https://www.youtube.com/watch?v=RAc-woZXejs

Εύκολο ήταν το πέρασμα των Ντιτρόιτ Πίστονς από την Ατλάντα και τους Χοκς, καθώς τα «πιστόνια» επικράτησαν με 124-109.

Στάνλεϊ Τζόνσον (22 πόντοι) και Άντρε Ντράμοντ (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν παρά την αστοχία του (2/10 σουτ) έκανε καλό all-round παιχνίδι (9 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

Ο Τζέρεμι Λιν είχε 19 πόντους για τους Χοκς, 2 πόντους σε 9 λεπτά συμμετοχής πέτυχε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

https://www.youtube.com/watch?v=omcrFVHoz90

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ