Το πάλεψε κόντρα στη Γιούτα η Βοστόνη, φουλ για πλέι οφ οι Κινγκς

Το πάλεψε κόντρα στη Γιούτα η Βοστόνη, φουλ για πλέι οφ οι Κινγκς

Φοβερό παιχνίδι στο Σολτ Λέικ Σίτι με τους Τζαζ να παίρνουν τελικά τη νίκη επί των Σέλτικς με 123-115. Έτοιμοι για τα πλέι οφ μετά από 12 χρόνια οι Σακραμέντο Κινγκς που επικράτησαν με 121-110 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Μια ημέρα μετά τη συγκλονιστική επιστροφή τους και τη νίκη στην παράταση επί των Φοίνιξ Σανς, οι Μπόστον Σέλτικς λίγο έλειψε να σημειώσουν ακόμη μια σπουδαία comeback νίκη κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.

Αν και οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς ηττήθηκαν τελικά με 123-115, κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι από το -20  με έναν καταιγισμό τριπόντων στην 4η περίοδο.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν το σθένος και κατάφεραν να σφραγίσουν τελικά τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Κράουντερ, Μίτσελ και Ίνγκλες πέτυχαν συνολικά 68 πόντους για τη Γιούτα, ενώ 22 πόντους σημείωσε ο Τέρι Ροζίερ ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Καϊρί Ίρβινγκ.

Εξακολουθούν να αποδίδουν υπεράνω των προσδοκιών οι Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι αυτή τη φορά επικράτησαν με 121-110 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι «βασιλιάδες» αν και βρέθηκαν πίσω στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό ανέτρεψαν το σκορ και πήραν με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη.

Γεμάτη εμφάνιση από τον ΝτεΆαρον Φοξ για τους γηπεδούχους (16 πόντοι, 10 ασίστ) και τον Γουίλι Κόουλι-Στάιν (25 πόντοι), ενώ πραγματικό σόου έδωσε ο Κάρλ-Άντονι Τάουνς για τους «λύκους» (39 πόντοι, 19 ριμπάουντ).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ