Χιτ – Σίξερς 114-124

Χιτ – Σίξερς 114-124

Οι Σίξερς αν και μισοί πέρασαν από το Μαϊάμι επικρατώντας των Χιτ με 124-114, έχοντας τον Τζόελ Εμπίντ σε εκπληκτική κατάσταση.

Οι Σίξερς εδώ και λίγες μέρες ζουν στον πλανήτη του Τζίμι Μπάτλερ και κυρίως ανυπομονούν οι φίλοι τους να τον δουν με τα χρώματα της φανέλας τους. Παρόλα αυτά η ομάδα της Φιλαδέλφια ακόμα και χωρίς τον νέο της παίκτη νίκησε εύκολα εκτός έδρας τους Χιτ με 124-114 κι ανέβηκε σε ρεκόρ 9-6. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 5-8.

Αυτός που έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Εμπίντ, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των μισών Σίξερς. Συγκεκριμένα, ο Καμερουνέζος σταρ σκόραρε 35 πόντους ενώ κατέβασε και 18 ριμπάουντ νικώντας κατά κράτος τον Ουάιτσαϊντ στη μεταξύ τους μονομαχία.

Εκτός από τον Εμπίντ εξαιρετικός ήταν και ο Τζέι Τζέι Ρέντικ με 25 πόντους, με τον Φουρκάν Κορκμάζ να προσθέτει 16 πόντους και τον Μπεν Σίμονς 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Για τους Χιτ, ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε 22 πόντους και ο Γουέιν Έλινγκτον 14 πόντους, ενώ ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ